Ziare.com

Peste 2,17 milioane de lei pentru un proiect despre viata sanatoasa

Duminica, 20 Martie 2011, ora 16:07

   

Peste 2,17 milioane de lei pentru un proiect despre viata sanatoasa
Ministerul Sanatatii Publice va organiza pe 27 aprilie o licitatie deschisa pentru a achizitiona servicii pentru publicitate, evenimente si informare a rezultatelor proiectului "Instruire si preventie pentru o viata sanatoasa", promovare pentru care va cheltui 2,17 milioane lei, fara TVA.

Durata contractului este incepand de la 30 mai 2011 pana la 30 noiembrie 2012 si va fi platit din fonduri europene prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU), potrivit unui anunt de participare publicat sambata de Ministerul Sanatatii Publice pe Sistemul Electronic de Achizitii Publice.

Companiile interesate sa participe la licitatie trebuie sa depuna o garantie pentru participare (constituita prin virament bancar sau instrument de garantare emis de o societate bancara ori de o societate de asigurari), in valoare de 30.000 lei.

Sursa: rNews

Articol citit de 1246 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
1 comentariu
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

... sa fiu rau ...ungurul de la sanatate se lua dupa cel de la educatie, cercetare si sport... cica e transparenta!!!

...daca e bal bal sa fie NU numai de CRISTAL A LA FALCA!!! ... cum banul public a devenit masia neavenitilor( ATENTIE AICI SUNT SI BANII MEI!!!) ... venira unii care in nesabuinta lor cheltuie la nesfarsit( poate au initiat un joc Boc &comp) CUM SA CHLTUIM TOTI BANII PUBLICII??? ... nu conteaza pe ce!!! doar avem experti in cheltuirea banului!!! ... de sistemul de sanatate sta bine acum dupa ce se adopta coplata si dupa ce le-a mai fost luat 5,5% pensionarilor!!! AICI nu mai este vorba de rusinea unora, ..., impunerea solidaritatii umane referitor la masuri... UNILATERALE pt echilibrarea balantei bugetare!!! etc... vorbe mari domnilor ... tara arde, oamenii sunt infometati ... iar uni cheltuie pana la absurs banul public!!! A DEVENIT CHIAR O BOALA IN RO!!!
PS: PE MINE NU AU UNDE SA MA TRANSFERE... POATE DOAR IN AFARA RO!!! asta e...

 

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor