O cunoscută actriță refuză să mai urce în mașinile taximetriștilor: ”M-a dus șoferul prin Pipera să îmi arate casa lui Becali”

Luni, 23 Ianuarie 2023, ora 15:09
83190 citiri
O cunoscută actriță refuză să mai urce în mașinile taximetriștilor: ”M-a dus șoferul prin Pipera să îmi arate casa lui Becali”
Actrița Victoria Răileanu FOTO Facebook/ Victoria Răileanu

Victoria Răileanu, actrița din filmul Taximetriști, a explicat de ce refuză să mai circule prin București cu taxi-ul și preferă companiile de ride sharing. Aceasta a avut experiențe foarte neplăcute, mai ales în primii ani în care s-a mutat în Capitală.

”Țin minte că eram în primii ani în București. Eu aveam accentul meu din Banat și am avut o cursă spre aeroport, aveam un avion. Eu eram atunci foarte tânără, mi-era și rușine să zic ceva.

Mi-au auzit accentul, că aveam accent de Banat, și m-a dus șoferul prin Pipera să îmi arate casa lui Becali, a nu știu cărui fotbalist. Îmi zicea: uite asta e casa nu știu cui, asta e casa lui cutărică… Însă cea mai nasoală întâmplare a fost într-un Uber. A fost un șofer, de-o vârstă cu mine, acum vreo 5-6 ani, mergeam spre Târgul de Crăciun, acolo, spre Piața Constituției. Copilul era cu mine (n.r. – băiețelul ei, Carol), avea un an și jumătate, cam așa. Am făcut atunci, înainte de Crăciun, când traficul era infernal în Capitală, cu o jumătate de oră mai mult față de cât era prevăzut timpul cursei. Copilul meu, fiind foarte mic, nu avea răbdare, ca orice copil, îmi era greu să îl controlez. La finalul cursei, șoferul a băgat o viteză foarte mare să prindă ultimul semafor și mi-a zis: Aș fi părinte mai bun decât tine. Asta pentru că băiețelul meu era nerăbdător. M-am simțit foarte prost, îți dai seama”, a spus Victoria Răileanu, potrivit Fanatik.

#Victoria Raileanu, #taximetristi, #Bucuresti , #stiri vedete