Hrebenciuc, audiat la DNA intr-un nou dosar: Sunt suspect de trafic de influenta (Video)

Luni, 20 Octombrie 2014, ora 11:46
5362 citiri
Hrebenciuc, audiat la DNA intr-un nou dosar: Sunt suspect de trafic de influenta (Video)
Foto: Arhiva

Liderul PSD Viorel Hrebenciuc s-a prezentat luni, la DNA, pentru a fi audiat intr-un nou dosar.

La intrarea in sediul Directiei Nationale Anticoruptie, Hrebenciuc nu a dorit sa le spuna jurnalistilor ce calitate are in acest dosar. El a precizat doar ca nu stie despre ce este vorba.

Dupa aproximativ jumatate de ora, in jurul orelor 12.00, Viorel Hrebenciuc a plecat de la DNA declarand ca a luat cunostinta acuzatiile care i se aduc in noul dosar.

"Este un dosar in care sunt suspect in momentul de fata, de trafic de influenta, nu pot sa va spun mai mult. Va dati seama ca nu a fost dorinta mea asta. Nu am cum sa va dau mai multe detalii", a adaugat el.

Intrebat daca s-a gandit sa isi dea demisia din Parlament, avand in vedere actualul context, Hrebenciuc a raspuns ca nu s-a gandit la asemenea lucru.

La observatia jurnalistilor ca este urmarit in mai multe dosare penale, Hrebenciuc a raspuns: "Am fost urmarit toata viata".

In prezent, Hrebenciuc este urmarit penal in dosarul in care zeci de mii de hectare de padure au fost retrocedate ilegal.

Mafia retrocedarilor: DNA cere aviz pentru arestarea lui Hrebenciuc si Ioan Adam (Video)

Procurorii DNA au cerut, vineri, Camerei Deputatilor sa dea aviz pentru arestarea preventiva a deputatului PSD Viorel Hrebenciuc.

El este acuzat de savarsirea infractiunilor de constituire a unui grup infractional organizat, trafic de influenta si instigare la folosire a influentei de catre o persoana care indeplineste o functie de conducere intr-un partid in scopul obtinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite, mentioneaza procurorii.

In acelasi dosar este urmarit penal si deputatul Ioan Adam, pentru care, de asemenea, se cere incuviintarea Camerei Deputatilor in vederea arestarii preventive.

Ioan Adam este urmarit penal pentru savarsirea infractiunilor de instigare la abuz in serviciu, constituire a unui grup infractional organizat si trei infractiuni de cumparare de influenta.

Hrebenciuc asteapta decizia Camerei Deputatilor, in privinta arestarii preventive

Sambata, presedintele Camerei Deputatilor a anuntat ca dosarul in care DNA a cerut incuviintarea arestarii preventive a celor doi deputati va ajunge la Comisia juridica a Camerei luni, care are trei zile la dispozitie sa analizeze cazul si sa se pronunte printr-un raport.

Mafia retrocedarilor: Calendarul unei potentiale arestari pentru Hrebenciuc si Adam

Dupa ce membrii comisiei vor formula un aviz favorabil sau unul negativ, respectiv miercuri, Camera Deputatilor trebuie sa puna pe ordinea de zi ridicarea imunitatii lui Hrebenciuc si Adam in termen de cinci zile, a mai explicat Valeriu Zgonea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciucă, convins că România nu poate fi luată prin suprindere de un atac: Sunt planuri deja coordonate şi reacţia nu trebuie să ne genereze temeri
Ciucă, convins că România nu poate fi luată prin suprindere de un atac: Sunt planuri deja coordonate şi reacţia nu trebuie să ne genereze temeri
Nicoale Ciucă a declarat duminică seara, 14 aprilie, că nu există posibilitatea ca România să fie luată prin surprindere de un eventual atac. Președintele Senatului a precizat că în...
Execuție la vârful AUR. George Simion anunță că-l suspendă pe Marius Lulea după scandalul cu Cosmin Gușă la Primăria Capitalei
Execuție la vârful AUR. George Simion anunță că-l suspendă pe Marius Lulea după scandalul cu Cosmin Gușă la Primăria Capitalei
George Simion a anunțat duminică seara, 14 aprilie, la Realitatea Plus, că-l va suspenda pe prim-vicepreședintele AUR Marius Lulea după ce s-a opus unei candidaturi a lui Cozmin Gușă la...
#Viorel Hrebenciuc audiat DNA, #Hrebenciuc fapte coruptie , #DNA
Comentarii
Poza un cetatean european
un cetatean european
rank 5
Poza paypal
paypal
rank 5
Fapte de coruptie la PSD-isti? Imposibil:-)))