Ce-a vazut Putin la Alina? (GALERIE FOTO)

Vineri, 18 Aprilie 2008, ora 19:50
12976 citiri
Ce-a vazut Putin la Alina? (GALERIE FOTO)

"Ce poate avea in plus, domnule presedinte Putin, gimnasta de 24 de ani, Alina Kabaeva, fata de superba dumneavoastra sotie, Ludmila?", s-ar putea intreba cei care nu au vazut inca pe Youtube provocatoarele imagini ale exercitiilor de gimnastica ritmica al celei dintai, comenteaza jurnalistii de la Daily Mail.

Acestia fac, in editia de vineri, o paralela intre cele doua personaje principale feminine din viata lui Vladimir Putin.

Cu toate rezultatele exceptionale obtinute in cariera sa sportiva, Alina Kabaeva iesise din atentia presei pana zilele trecute, cand toate reflectoarele au fost indreptate asupra ei de un ziar obscur din Moscova care a aruncat pe piata vestea ca Vladimir Putin ar fi divortat deja de sotia sa pentru a se putea casatori cat mai repede cu superba domnisoara.

Mai mult, un site rusesc a plusat, anuntand ca cei doi ar fi fost surprinsi sarutandu-se intr-un restaurant din Moscova. Speculatiile nu au intarziat sa apara, astfel ca imaginile lansate vara trecuta cu presedintele rus dezbracat pana la brau in timpul unei partide de pescuit, au fost interpretate ca o dorinta de a o impresiona pe noua sa iubita. Nici aceasta nu s-a lasat insa mai prejos, aparand aproape goala in mai multe pictoriale.

Unii comentatori au mers mai departe, sustinand ca alegerea Alinei Kabaeva ca deputat in Duma de stat, in ciuda varstei ei fragede, s-ar datora tot relatiei misterioase pe care aceasta ar avea-o cu Vladimir Putin.

Nimeni nu a prevazut toate astea in 1998, cand Kabaeva a castigat la 15 ani medalia de aur la Campionatele europene, demonstrandu-si din plin incredibila flexibilitate si agilitate. Nu acelasi lucru s-a intamplat la Olimpiada de la Sydney din 2000, cand aceasta a castigat doar o medalie de bronz dupa ce a ratat un exercitiu si a iesit de pe covorul de gimnastica. Toata Rusia a fost insa alaturi de ea, si se pare ca acela a fost momentul in care ar fi intrat si in atentia lui Vladimir Putin.

Anul urmator insa a avut un moment greu de depasit, fiind depistata pozitiv la Jocurile Bunavointei de la Brisbane, motiv pentru care toate cele 5 medalii castigate i-au fost retrase.

Gimnasta si-a redobandit bunul renume in 2004, la Jocurile Olimpice de la Atena, unde a castigat din nou o medalie de aur. Cariera sa a fost insa brusc incheiata de o accidentare la genunchi care a facut-o sa iasa din lumea sportului. Inainte de a intra in cea a politicii, Kabaeva a lucrat ca model si ca ospatarita.

In schimb, sotia presedintelui Putin, Ludmila, si-a dovedit de-a lungul anilor talentele in lingvistica. In varsta de 50 de ani, aceasta este licentiata in spaniola, franceza si germana. S-a casatorit cu Vladimir Putin in iulie 1983. Pe vremea aceea Alina Kabaeva avea doar doua luni.

Sotii Putin au doua fete, Maria si Katia, in varsta de 23, respectiv 21 de ani.

Zvonul privind presupusul divort secret al presedintelui rus a aparut in tabloidul Moscovski Korrespondent. Jurnalistii rusi au scris ca acesta s-ar fi petrecut in luna februarie si ca Vladimir Putin ar urma sa se casatoreasca pe 15 iunie cu fosta gimnasta Alina Kabaeva. Pana in acest moment, oficialii de la Kremlin au refuzat sa faca orice fel de comentarii pe acest subiect.

Vezi mai jos Galerie Foto

Cum schimbă jocul noul ajutor american pe frontul din Ucraina
Cum schimbă jocul noul ajutor american pe frontul din Ucraina
Kievul s-ar putea confrunta cu presiuni pentru a obține câștiguri militare serioase înainte de alegerile din noiembrie din SUA, iar lui Vladimir Putin îi va fi mai greu să încheie războiul...
Cel mai puternic om al lui Putin: Cum vor fi anihilate Statele Unite și de ce Siberia este o țintă pentru Occident
Cel mai puternic om al lui Putin: Cum vor fi anihilate Statele Unite și de ce Siberia este o țintă pentru Occident
Nikolai Patrușev este al doilea cel mai puternic om de la Moscova, fiind practic mâna dreaptă a lui Putin. În prezent, șeful Consiliului de Securitate al Rusiei, Patrușev este un fost coleg...
#Vladimir Putin, #secret, #divort, #Alina Kabaeva, #Ludmila Putin, #gimnasta , #stiri Vladimir Putin