Frumoasa si Bestia. Este frumusetea in ochii celui care priveste? (Trailer)

Sambata, 18 Martie 2017, ora 09:14
17478 citiri
Frumoasa si Bestia. Este frumusetea in ochii celui care priveste? (Trailer)
Foto: Facebook/Beauty and the beast

Noua productie Disney, "Frumoasa si Bestia", readuce in prim plan povestea de dragoste dintre tanara inteligenta si frumoasa si tanarul cu chip si trup de bestie, pentru sateni imposibil de iubit.

Daca ne aducem aminte de desenul animat, sa stiti ca filmul respecta cam 80% povestea, fiind insa realizat in IMAX. Asa ca devine si mai spectaculos, inclusiv gratie efectelor.

Povestea este simpla: tanarul print este pedepsit pentru ca nu i-a pasat de nimeni din jur si a devenit egoist si rautacios. A fost transformat intr-o bestie respingatoare, cu amendamentul ca, daca va fi iubit pentru ceea ce este, va fi transformat inapoi in om.

Tanara fata se sacrifica pentru tatal ei si ramane prizoniera bestiei.

Cu ajutorul celor din castel, protagonistii incep sa vada calitatile celuilalt si astfel povestea ajunge la un final fericit, dar dupa o serie de intamplari.

Emma Watson, tanara Belle, este fermecatoare. Reprezinta fata inteligenta, cu ganduri de marire, o tanara de o frumusete simpla, nu spectaculoasa.

Bestia (Dan Stevens) nu seamana cu Bestia din filmul animat - cea de acum arata ca un tap infricosator.

Pentru mine, cel mai fain personaj a fost Gaston, narcisistul luptator cu ganduri de ginerica. Jocul caricaturizat este foarte fain, foarte colorat si atractiv.

Desi s-a cautat scandal cu privire la gesturile servitorului lui Gaston, mie nu mi s-a parut exagerat, ba chiar l-am gasit amuzant si foarte simpatic.

Coalitia pentru Familie a pus gand rau filmului "Frumoasa si bestia"

Desi filmul este pentru copii, glumele sunt si pentru cei mari, anumite momente fiind chiar foarte comice.

Muzica este superba, interpretata impecabila, scenografia si decorurile sunt fermecatoare, iti dau senzatia ca faci parte din poveste.

Ce mi s-a parut cel mai interesant este ca, de aceasta data, Disney nu recurge la tertipul frumusetii ideale, perfectiunea intruchipata, Emma Watson nefiind acel tip de frumusete, ea reprezentand tanara moderna, fata simpla cu vise marete.

Recomand mamicilor care vad filmul cu copiii mici varianta dublata. Pentru ceilalti, ideal ar fi sa auda si vocile originale.

Cristina Cioran
Cristina Cioran, actrita, consultant artistic

Imi place viata. Imi place sa traiesc din plin, sa ies, sa chefuiesc, sa merg la party-uri, sa merg in cluburi, la zile de nastere, la petreceri surpriza, la petreceri la piscina, serate de film, premiere, filme la miezul noptii, filme in miezul zilei, filme dimineata de tot, cand nu mai e nimeni in sala etc. Sunt foarte vesela si ma recunosc in multe lume pe care o cunosc; mi-ar fi placut sa fac multe alte lucruri si mi-ar fi placut ca pe altele sa nu le fac deloc. Imi place sa citesc si sa traiesc ceea ce citesc sau vad. Sunt fericita cu ceea ce sunt si cu ceea ce voi fi de acum inainte.

Primar vizat de mai multe dosare pentru fraudarea alegerilor în favoarea PNL, candidează acum sub sigla PSD. „Au furat voturile fără niciun resentiment”
Primar vizat de mai multe dosare pentru fraudarea alegerilor în favoarea PNL, candidează acum sub sigla PSD. „Au furat voturile fără niciun resentiment”
Primarul comunei Ciorani din județul Prahova, Voicu Marin, trimis în judecată pentru falsificarea documentelor electorale, în favoarea Partidului Naţional Liberal, la alegerile locale din anul...
Acuzații de fraudă electorală: cum au „semnat” mai mulți membri USR pe listele Dianei Șoșoacă. „Adepţii şoşocişti, o infracţiune”
Acuzații de fraudă electorală: cum au „semnat” mai mulți membri USR pe listele Dianei Șoșoacă. „Adepţii şoşocişti, o infracţiune”
Stelian Ion, deputat USR, candidat al alianţei Dreapta Unită la Primăria Constanţa, atrage atenţia că semnătura sa şi a altor colegi din USR Constanţa apare în mod fraudulos pe lista de...
#Frumoasa si Bestia, #Beauty and the Beast trailer, #Beauty and the Beast Disney, #Beauty and the Beast recenzie, #filme recomandari Cristina Cioran , #cele mai noi filme