Sa ne amintim impreuna de desenele copilariei noastre (Video)

Sambata, 26 Iunie 2010, ora 11:32
12575 citiri
Sa ne amintim impreuna de desenele copilariei noastre (Video)
Foto: animenewsnetwork

Ti s-a intamplat vreodata sa spui ca vrei sa fii din nou copil si sa retraiesti momentele in care puteai visa la orice pentru ca nimic nu iti statea in cale? Cei mai multi oameni isi doresc cel putin o data in viata sa poata fi din nou copii. O poti face acum, macar pentru cateva ore, daca te vei uita din nou la desenele animate, care ne tineau lipiti pe canapea in fata televizoarelor.

Nici macar dulciurile nu erau la fel de atragatoare precum aceste desene animate. Noi doream doar sa vedem daca scapa Jerry de Tom, daca Sandy Belle isi va atinge scopul sau daca povestea Bellei din "Frumoasa si Bestia" va avea un final fericit.

Haideti sa retraim impreuna momentele dragi din copilarie, amintindu-ne ce desene animate ne tineau cu sufletul la gura.

Unul dintre desenele animate ce ne-au marcat in copilarie si care le facea pe fetite sa se viseze printese a fost "Frumoasa si Bestia". Aceasta este probabil cea mai frumoasa poveste de dragoste care a existat vreodata.

Desenul aduce la un loc romantismul si fantezia, mai ales prin faptul ca Belle si Bestia se indragostesc unul de altul, in ciuda diferentelor din ei. Cei care au vazut desenele sau au citit povestea stiu ce inseamna puterea dragostei.

Cat ne mai enervau mama vitrega si surorile vitrege ale Cenusaresei si cat de mult ne doream ca acestea sa fie pedepsite pentru ceea ce ii faceau bietei fete? Spre marea noastra bucurie, zana cea buna ajunge la timp pentru a o ajuta pe Cenusareasa sa isi intalneasca printul inimii. De aici pana la a ramane cu el si pana sa le invinga pe cele trei femei rele din jurul sau a mai fost doar un pas.

Nu cred ca a existat o persoana care sa se uite la Lampa lui Aladdin si sa nu isi doreasca sa gaseasca si el una pentru ca duhul sa ii indeplineasca dorintele sau macar una. Aladdin, maimuta sa Abu, printesa Jasmine si raul Jafar ne-au tinut in suspans pana cand sultanul s-a hotarat sa isi lase fata sa se marite cu persoana iubita.

Strumfii au incantat multe generatii prin nazbatiile lor si chiar dupa zeci de ani au ramas la fel de iubiti atat de cei mici, cat si de cei mari. Fara dar si poate omuletii albastri ne-au facut zilele copilariei mai frumoase.

Alte doua personaje care ne faceau mai frumoase zilele erau Tom si Jerry. Simpaticul soricel si ambitioasa pisica nu se suportau si cat era ziua de mare se alergau peste tot. Rare erau momentele in care cei doi se intelegeau. Daca toate belelele picau mereu pe capul lui Tom, Jerry mai avea, uneori, un aliat, cainele fioros Spike.

Va mai amintiti de aventurile fetitei cu codite Sandy Belle? Acum ne amintim cu drag de cum a crescut ea si cum s-a indragostit de pictorul Mark si mai ales de cum alerga ea cu cainele sau Tambour sau cum nu se intelegea de nicio culoare cu Kitty, care ii punea mereu bete in roate.

O alta fetita care ne incanta cu aventurile sale este Lidia, din "Lidia si floarea cu sapte culori". Desenele "Le tour du monde de Lydie" ne prezentau aventurile unei fetite ce cauta o floare cu sapte culori, insotita de Cathy si Kador, un catel si o pisica ce puteau vorbi.

Sa nu uitam de eroii din Captain Planet, care ne inspirau sa ne implicam in salvarea planetei. Asa am auzit si noi prima data de ecologie. Cinci copii isi reuneau fortele prin inelele magice, ce reprezentau apa, focul, vantul, pamantul si sufletul si il creau pe Captain Planet, care lupta pentru salvarea Terrei.

Va mai amintiti de "Cartea Cartilor"? Era serialul in care doi copii si robotelul lor, Memo, au gasit Biblia Magica care ii poarta in trecut pentru a lua parte la cele mai importante evenimente religioase.

Baietii erau fascinati in momentul in care la televizor incepeau Testoasele Ninja. De fapt, toti eram mai mult sau mai putin fascinati de Leonardo, Michelangelo, Donatello si Raphael, ce erau antrenati de maestrul Splinter.

Cati dintre voi nu va doreati sa treaca cat mai repede timpul, astfel incat sa vina mai repede vremea sa ii vedeti pe Pif si Hercule? Aventurile catelului Pif si ale pisicii cu un plasture pe fata, Hercule, ne incantau prin fiecare episod.

Multe fetite si-au dorit sa aiba pantofi de culoare rosie dupa ce s-au uitat la Vrajitorul din Oz si au vazut-o pe Dorothy Gale, alaturi de catelusul Toto, Sperietoarea, omuletul dragut din paie care isi dorea sa aiba creier, pe Leul cel Fricos, ce isi dorea din tot sufletul sa fie mai curajos si pe Omul Tinichea, ce isi dorea o inima adevarata in piept.

Si sa nu uitam nici de minunata calatorie a lui Nils Holgersson alaturi de cardul de gaste salbatice.

Candidatul Dreptei Unite la Primăria Iași: Lupta se va da ”între mafia lui Chirică și ieșenii onești, care nu fură și nu-i iubesc pe toți”
Candidatul Dreptei Unite la Primăria Iași: Lupta se va da ”între mafia lui Chirică și ieșenii onești, care nu fură și nu-i iubesc pe toți”
Candidatul Alianţei Dreapta Unită la Primăria Iaşi, Marius Bodea, a declarat după înregistrarea candidaturii sale la Biroul Electoral Municipal că pe 9 iunie bătălia se va da „între...
Gabriela Firea: ”Mă bazez foarte mult pe bucureşteni, pe cei care sunt nemulţumiţi de ineficienţa actualului primar” VIDEO
Gabriela Firea: ”Mă bazez foarte mult pe bucureşteni, pe cei care sunt nemulţumiţi de ineficienţa actualului primar” VIDEO
Gabriela Firea, candidata PSD la Primăria Capitalei a afirmat că este optimistă şi convinsă că bucureştenii doresc un primar dinamic, eficient, care să fie permanent pe teren, în mijlocul...
#desenele copilariei, #desene animate copilarie , #distractie