S-a decis cand va fi difuzat al 7-lea sezon din Game of Thrones

Vineri, 10 Martie 2017, ora 10:14
4173 citiri
S-a decis cand va fi difuzat al 7-lea sezon din Game of Thrones
Foto: Facebook/Game of Thrones

Cel de-al saptelea sezon al serialului "Game of Thrones" va fi difuzat incepand cu 16 iulie in SUA, a anuntat joi canalul HBO.

Anuntul a fost facut intr-un mod original, prin intermediul unui videoclip difuzat in direct pe Facebook. Acesta prezinta un bloc de gheata pe care internautii trebuie sa-l topeasca postand cuvantul "foc" in comentarii, pana cand data difuzarii noului sezon apare in cele din urma.

Insa, scrie AFP, ceea ce nu trebuia sa dureze decat 15 minute, s-a prelungit mai mult de ora din cauza problemelor tehnice. Acest lucru a generat destule comentarii pe Twitter, unde #GoTs7 a fost hashtag-ul cel mai utilizat din lume.

"Anul viitor, @HBO, un comunicat de presa este de ajuns", a postat pe Twitter @BeautyBrienne.

"Game of Thrones", o ecranizare a romanului cu acelasi nume al lui George R.R. Martin, povesteste intrigile familiilor de nobili care se infrunta pentru a obtine puterea, incercand in acelasi timp sa-i tina sub control pe "The White Walkers", creaturi umanoide venite din Nord care trezesc mortii la viata pentru a cuceri Westeros.

De la primul sezon din 2010, saga a castigat 38 de premii Emmy - premiile pentru televiziune din SUA - dar si-a atras cele mai mari critici din istoria televiziunii din cauza violentei sale extreme si a scenelor de viol si incest.

Un nou soc in serialul care a cucerit lumea. Fanii Game of Thrones sunt revoltati

Acest lucru nu i-a indepartat insa pe fanii sai. Audienta serialului in SUA a crescut pana cand a depasit 25 de milioane de telespectatori, dar "Game of Thrones" bate recorduri in intreaga lume.

Cel de al saselea sezon a fost primul care nu s-a bazat direct pe opera lui George R.R. Martin, iar cei doi creatori, David Benioff si D.B. Weiss, si-au luat numeroase libertati fata de povestea originala.

Anul trecut, cei doi au anuntat ca vor mai exista "inca doua sezoane", respectiv opt in total, insa cu mai putine episoade decat cele precedente.

HBO a anuntat ca va difuza al saptelea sezon din vara, in loc de aprilie - data obisnuita, dar fara a preciza data exacta. Ultimul episod din al saselea sezon a fost difuzat pe 26 iunie anul trecut.

Inca de la primul episod, personajele acestei saga fantasy asteapta cu neliniste venirea iernii, repetand obsesiv "Vine iarna" - care in universul imaginat de George R.R. Martin dureaza cativa ani -, motiv pentru care echipa de productie a trebuit sa astepte primele perioade de iarna grea pentru a filma, de unde si decalajul de difuzare, noteaza AFP.

Esti fan "Game of Thrones"? Iata cum poti afla cine va muri in serial

Firma care le da liber angajatilor sa se uite la Game of Thrones

Iata si trailerul pentru urmatorul sezon din Game of Thrones

Traian Băsescu dezvăluie care e singura situație în care Gabriela Firea ar putea câștiga primăria Capitalei. „Pentru Ciolacu nu va fi bine”
Traian Băsescu dezvăluie care e singura situație în care Gabriela Firea ar putea câștiga primăria Capitalei. „Pentru Ciolacu nu va fi bine”
Fostul președinte Traian Băsescu a comentat duminică seara, 28 aprilie, într-o emisiune la Digi24, șansele Gabrielei Firea de a câștiga alegerile locale. Fostul șef al statului este de...
Primar vizat de mai multe dosare pentru fraudarea alegerilor în favoarea PNL, candidează acum sub sigla PSD. „Au furat voturile fără niciun resentiment”
Primar vizat de mai multe dosare pentru fraudarea alegerilor în favoarea PNL, candidează acum sub sigla PSD. „Au furat voturile fără niciun resentiment”
Primarul comunei Ciorani din județul Prahova, Voicu Marin, trimis în judecată pentru falsificarea documentelor electorale, în favoarea Partidului Naţional Liberal, la alegerile locale din anul...
#Game of Thrones sezon 7, #difuzare Game of Thrones 7, #continuare Game of Thrones, #Game of Thrones sezoane , #serial