Vot in CL: un nou "cartier" in Iasi cu numeroase blocuri turn, de 16 etaje, langa altele cu 18 si 28 etaje. Cum va fi afectat traficul?

Luni, 30 Ianuarie 2023, ora 02:50
72 citiri
Consilierii locali vor dezbate in sedinta din aceasta saptamana mai multe proiecte urbanistice care vor avea un impact semnificativ asupra unor zone din oras. Investitiile vizeaza de la noi centre comerciale pana la blocuri cu 16 etaje. Proiectele sunt de ceva timp in procesul de autorizare la Primarie, fiind confirmate inca o data perioadele mari de asteptare pentru un investitor.

De exemplu, sunt planuri care au obtinut primele avize inca din anul 2020, dar abia acum ajung la vot in plenul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.