”Director dobitoc” și ”milițian influensăr”! Jigniri grave între Adrian Cioroianu și Marian Godină

Vineri, 01 Martie 2024, ora 15:09
4326 citiri
”Director dobitoc” și ”milițian influensăr”! Jigniri grave între Adrian Cioroianu și Marian Godină
Adrian Cioroianu FOTO Facebook

Conflictul dintre Emilia Șercan și Adrian Cioroianu, directorul Bibliotecii Naționale a României (BNaR) se extinde, în apărarea jurnalistei venind cunoscutul polițist Marian Godină.

Scandalul dintre Cioroianu și Șercan a pornit de la faptul că jurnalista s-a plâns de temperatura scăzută de la Biblioteca Națională, după care istoricul a ripostat. Astfel, Adrian Cioroianu a dezvăluit că Emilia Șercan caută informații despre un plagiat al lui Mircea Geoană.

"Adrian Cioroianu face astăzi un lucru incalificabil, de o mârșăvie inimaginabilă: dezvăluie o informație pe care a obținut-o prin prisma funcției de director al Bibliotecii Naționale și o face publică, deși acea informație nu este o informație publică și nici destinată publicității. Este vorba despre faptul că am solicitat studierea tezei de doctorat a lui Mircea Geoană”, a transmis Emilia Șercan.

Cazul a fost comentat în termeni duri pe Facebook de polițistul Marian Godină, recunoscut pentru reacțiile sale pe domenii de interes public.

”La bibliotecă poate merge oricine, domnule Cioroianu, și să ceară orice carte, chiar și despre cauzele apariției hemoroizilor, fără teama că e posibil ca un dobitoc care lucrează vremelnic acolo, poate chiar ca director, va face public acest lucru”, a scris Godină printre altele, așa cum se poate vedea mai jos.

La secțiunea comentarii a intervenit chiar Adrian Cioroianu, cu un mesaj la fel de acid.

”Sunteți penibil. Din ce în ce mai penibil. Rog nu vă sinucideți, deși oglinda nu vă minte, dimineața, dragă milițian de pripas”, a afirmat Adrian Cioroianu

„Pune mâna pe carte, milițiene influensăr! Te faci de râs. Nici filmul Gladiatorul nu l-ai văzut? Sau iar dormeai în sală, de la prea multe semințe de floare scuipate pe jos?! Ăsta e semn de viață lungă, nu de OK! Înapoi la clasa a VII-a, influensăre!”, a mai precizat istoricul.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Preşedinta PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat joi, 18 aprilie, că situaţia candidatului susţinut de PSD şi PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, ar urma să fie discutată...
A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
Conform datelor anunțate la 17 aprilie de INS, pentru februarie 2024, cifra de afaceri din industrie (piaţa internă şi piaţa externă), a crescut față de luna ianuarie cu 11,7%, și cu 8,2%...
#Adrian Cioroianu, #marian godina, #Emilia Sercan , #stiri media