Adriana si Claudiu Saftoiu divorteaza

Vineri, 26 Noiembrie 2010, ora 17:28
11964 citiri
Adriana si Claudiu Saftoiu divorteaza
Foto: Arhiva

Sotii Adriana si Claudiu Saftoiu au decis sa divorteze. Despartirea celor doi va fi una de comun acord, iar copilul pe care il au impreuna va ramane alaturi de mama sa.

Lansata pe site-ul Reporter Virtual, informatia a fost confirmata de Adriana Saftoiu pentru Evenimentul Zilei.

In varsta de 43, respectiv 42 de ani, Adriana si Claudiu Saftoiu si-au inceput cariera ca jurnalisti, dupa care au intrat in echipa de consilieri a presedintelui Traian Basescu, Adriana detinand functia de purtator de cuvant al Administratiei Prezidentiale.

In perioada octombrie 2006 - martie 2007, Claudiu Saftoiu a detinut functia de director SIE. Dupa ce acesta a fost demis, in urma unui scandal de presa, sotia sa a decis sa paraseasca si ea randurile consilierilor prezidentiali.

Seful SIE, Claudiu Saftoiu, a demisionat

Dupa 2007, cei doi si-au deschis o firma de PR politic, Capital Promotion.

Din primavara lui 2008, Adriana Saftoiu s-a inscris in PNL si la alegerile parlamentare din acelasi an a fost aleasa deputat.

La inceputul lunii februarie 2009, ea a fost implicata intr-un nou scandal de presa.

Adriana Saftoiu si Peter Imre se iubesc in secret?

Paparazzii de la Ciao! au surprins-o pe Adriana Saftoiu iesind din acelasi bloc si luand masa cu omul de afaceri Peter Imre, la randul sau casatorit cu Marina Melescanu, fiica fostului ministru de Externe liberal Teodor Melescanu.

Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a revenit cu precizări după ce a declarat că ”Buzăul nu e în Moldova”. Afirmația a fost făcută în legătură cu autostrada care va lega Moldova de...
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Strada surpată la Slănic s-a construit peste o mină. Ciolacu: ”Ce vreţi să fac? Să ştiu unde s-au făcut drumurile peste mine?”
Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmat, întrebat despre situaţia de la Slănic, Prahova, unde o stradă s-a surpat, formându-se un crater de doi metri, că a fost făcut un drum peste o mină....
#Saftoiu divort, #Adriana Saftoiu divorteaza, #Claudiu Saftoiu divorteaza , #stiri Adriana Saftoiu
Comentarii
Poza TOM
TOM
rank 5
Fată cu inimă bună Adriana! S-a gandit că dacă ii mai pune coarne lui Claudiu, acesta n-o să poată trece pe sub autostrada suspendată a primarului general care este.