Videanu: Oprescu sa se laude cu realizarile lui, nu cu ale mele

Miercuri, 09 Martie 2011, ora 22:46
2815 citiri
Videanu: Oprescu sa se laude cu realizarile lui, nu cu ale mele

Prim-vicepresedintele PD-L, Adriean Videanu, a subliniat ca toate proiectele de anvergura din Bucuresti, precum Pasajul Basarab si Stadionul National, au fost incepute si finantate in timpul mandatului sau de primar general, iar Sorin Oprescu ar trebui sa vina in fata bucurestenilor cu proiectele proprii.

"Eu sper ca domnul Oprescu sa vina in fata bucurestenilor cu realizarile domniei sale, nu cu realizarile mele. Daca, prin absurd, eu as candida din partea PDL la Primaria Capitalei, toate aceste proiecte, Pasajul Basarab, Stadionul National, au fost initiate si finantate pe vremea mea. Oprescu a gasit proiectele incepute, cu finantare asigurata. El era obligat sa le duca la sfarsit, pentru ca erau aprobate de Consiliul General", a declarat, miercuri, pentru link, Adriean Videanu.

Videanu s-a aratat "intrigat" afirmatiile lui Sorin Oprescu potrivit carora va candida independent pentru un nou mandat si se va prezenta in fata bucurestenilor cu realizarile sale.

Vicepresedintele PD-L a mai aratat ca in timpul mandatului sau de primar general a finantat proiectele cu o emisiune de obligatiuni de 500 de milioane de euro. "A fost cea mai de succes emisiune de obligatiuni facuta de o capitala europeana si ca anvergura si ca eficienta si a adus resursele necesare tuturor acestor proiecte: Stadionul National, Pasajul Basarab, penetrarile in afara Bucurestiului catre A1, A2, licitate si adjudecate pe vremea mea".

#videanu oprescu bucuresti, #videanu proiecte bucuresti , #stiri Adriean Videanu