Conflict între copiii lui Alain Delon. Un medic va evalua starea de sănătate a celebrului actor

Vineri, 12 Ianuarie 2024, ora 15:47
2387 citiri
Conflict între copiii lui Alain Delon. Un medic va evalua starea de sănătate a celebrului actor
Anthony și Alain Delon FOTO facebook

Un medic a fost chemat pentru a evalua starea de sănătate a lui Alain Delon, după ce avocaţii actorului în vârstă de 88 de ani şi ai fiului său Anthony au cerut ca acesta să fie plasat sub protecţie judiciară, a anunţat joi justiţia franceză, scrie AFP.

"Un medic calificat a fost chemat de parchetul din Montargis pentru a evalua situaţia lui Alain Delon", a precizat într-un comunicat parchetul din acest oraş din centrul Franţei, situat în apropierea comunei în care locuieşte actorul, celebru pentru rolurile sale din "La Piscine" şi "Le Guépard".

"Procurorul general confirmă că, la 10 ianuarie 2024, a primit două e-mailuri distincte din partea avocaţilor lui Anthony şi Alain Delon, care indicau necesitatea urgentă de a-l plasa pe acesta din urmă sub protecţie judiciară din motive de sănătate", se arată în comunicat, adăugând că această procedură nu va face obiectul "niciunei comunicări ulterioare".

Anterior, Laurence Bedossa, care se identifică drept avocata lui Alain Delon, a precizat într-un comunicat că "a solicitat prin e-mail procurorului parchetului tribunalului din Montargis să iniţieze o procedură de protecţie judiciară în interesul domnului Delon".

"I-am cerut, de asemenea, să convoace toate părţile în cabinetul său, tot în interesul domnului Delon, pentru a le putea informa despre această necesitate", a adăugat ea.

Certurile din cadrul familiei Delon au ieşit la iveală la începutul lunii ianuarie cu un interviu în Paris Match cu fiul cel mare al actorului, Anthony, 59 de ani, urmat o săptămână mai târziu de un interviu în aceeaşi revistă cu fiul cel mic, Alain-Fabien, 29 de ani. Aceştia din urmă cred că tatăl lor este manipulat de sora lor, Anouchka, 33 de ani, care le-ar fi ţinut secretă starea de sănătate. Şi că ar vrea să îl ducă din Franţa în Elveţia pentru a evita să plătească prea mult impozit pe moştenire, acuză Anthony.

Anouchka, la rândul ei, îşi acuză fraţii că i-au pus în pericol viaţa actorului şi susţine că aceştia ar fi vrut să-şi ducă tatăl în Elveţia pentru ca acesta să poată continua să fie tratat acolo.

Pe plan juridic, Alain-Fabien a depus la 22 decembrie o plângere împotriva sorei lui Anouchka pentru "abuz de slăbiciune" în detrimentul tatălui lor. La rândul său, Anthony a declarat pentru Paris Match că a depus o plângere împotriva ei, acuzând-o că nu l-a informat că tatăl lor nu a reuşit să treacă "cinci teste cognitive" între 2019 şi 2022.

Fotografie unicat cu celebrul Alain Delon, cu permisiunea acestuia: "Mi s-a părut că era chipeş” FOTO
Fotografie unicat cu celebrul Alain Delon, cu permisiunea acestuia: "Mi s-a părut că era chipeş” FOTO
Anouchka Delon a publicat, luni, pe Instagram, o fotografie a tatălui ei, Alain Delon, "cu permisiunea acestuia". Actorul, care a fost plasat recent sub tutelă consolidată, apare cu faţa...
Trei femei și două fete ucise într-un atac cu dronă în Yemen. „Căutau apă la una dintre fântâni” VIDEO
Trei femei și două fete ucise într-un atac cu dronă în Yemen. „Căutau apă la una dintre fântâni” VIDEO
Trei femei şi două fete yemenite au fost ucise sâmbătă, 27 aprilie, într-un atac cu dronă în sudul Yemenului, potrivit rebelilor houthi şi surselor guvernamentale care s-au acuzat reciproc...
#alain delon, #copii, #conflict, #actor , #stiri externe