O vedetă Antena 1 și-a înjunghiat iubitul. Postul tv a încercat să ascundă incidentul FOTO

Joi, 19 Octombrie 2023, ora 07:06
11430 citiri
O vedetă Antena 1 și-a înjunghiat iubitul. Postul tv a încercat să ascundă incidentul FOTO
Antena 1 FOTO facebook

Dezvăluiri cutremurătoare în privința unei vedete de la Antena 1, care și-ar fi înjunghiat iubitul, fapt ascuns de producătorii Antenei 1.

Madi, una dintre vedetele showului Mireasa, moderat de Simona Gherghe, a ajuns la emisiunea matrimonială spunând că a venit din Provița de sus pentru a-și căuta marea iubire. A fost căsătorită la 18 ani, a ajuns la divorț și afirmă că a avut relații toxice, parteneri cu vicii care au dus-o într-o depresie severă.

„În urmă cu un an am căzut într-o depresie severă. Nu mai știam de mine. Aveam halucinații. Nu mai înțelegeam ce caut aici. Cine sunt, ce se întâmplă cu mine. Nu mai știam să mănânc, să beau apă. Probabil s-au adunat… relațiile eșuate, stresul oboseala. Am ajuns să am atacuri de panică și frică de moarte. De la bărbatul de lângă ea își dorește să fie înțelegător, respectuos, calm, înțelegător”, spunea concurenta, la începutul sezonului.

Potrivit cancan.ro, Madi se află și acum sub tratament psihologic, după ce și-a înjunghiat fostul iubit. Bărbatul ar fi depus plângere împotriva ei în Belgia.

Acest detaliu cutremurător i-a fost ascuns tânărului care promite să o ducă la altar de către producătorii de la Antena 1.

„Madi, o concurentă venită să se mărite la Mireasa… O concurentă aflată încă sub tratament dur psihiatric (3 tablete dimineața, 3 prânz, 4 seara, 11 în total) după externarea din Spital de Psihiatrie “Voila” din municipiul Câmpina, cunoscut pe vremuri sub numele “spuma nebunilor”…

O concurentă acuzată de fostul iubit că l-a înjunghiat, o concurentă pe numele căreia fostul iubit a depus plângere în Belgia, despre trecutul căreia actualul iubit, Sergiu, este ținut în beznă de producători. Îi pun, poate, integritatea fizică sau chiar viața în pericol, ca de altfel și a celorlalți concurenți din casa Mireasa.

Țara arde și baba se piaptănă pare a fi sloganul după care producătorii de la Buftea își desfășoară activitatea. Asta ne face să credem că producători mai slab pregătiți decât la Buftea niciunde pe piața media românească nu găsești”, a scris Viperele Vesele, cont recunoscut pentru dezvăluirile pe care le face din lumea mondenă.

Demisie cu scandal la Antena 1. Cunoscuta prezentatoare e revoltată: ”Vendetă personală”. Acuzații de discriminare
Demisie cu scandal la Antena 1. Cunoscuta prezentatoare e revoltată: ”Vendetă personală”. Acuzații de discriminare
Laura Nureldin, una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de la Antena 1, a decis să părăsească echipa Observator, unde a activat în ultimii 4 ani. Conform Cancan.ro, Laura Nureldin a...
Primul iubit al nepoatei Regelui Charles, găsit mort într-o cameră de hotel. Trecutul dubios al lui Paolo Luzzo
Primul iubit al nepoatei Regelui Charles, găsit mort într-o cameră de hotel. Trecutul dubios al lui Paolo Luzzo
Paolo Luzzo, în vârstă de 41 de ani, cu care Prințesa Beatrice, fiica prințului Andrew și nepoată a Regelui Charles, s-a întâlnit în urmă cu 18 ani, a fost găsit mort într-o cameră a...
#antena 1, #mireasa, #injunghiat, #mada, #iubit, #incident, #haos , #stiri media