Câți bani primește o româncă pentru o antenă de telefonie amplasată pe terenul său: "Puteți cere majorarea cu 50%"

Sambata, 28 Ianuarie 2023, ora 13:18
184777 citiri
Câți bani primește o româncă pentru o antenă de telefonie amplasată pe terenul său: "Puteți cere majorarea cu 50%"
Antene de telefonie mobilă amplasate pe un câmp FOTO gherlainfo.ro

Unii români se tem că antenele de telefonie mobilă amplasate pe blocuri sunt periculoase, deoarece radiaţiile electromagnetice ale acestora i-ar afecta pe cei care locuiesc în apropiere.

S-a vehiculat ideea că pe termen lung, aceste radiaţii duc de la insomnii, dificultăţi de concentrare, de memorare, oboseală, dureri de cap, somn neodihnitor, tendinţa de îngrăşare, până la scăderea fertilităţii şi impotenţă, boli neurodegenerative, cum este Alzheimer, dar şi la cancer limfatic.

La cealaltă extremă sunt cei care fac bani de pe urma unui astfel de contract încheiat cu operatorii de telefonie mobilă.

Este cazul unei românce care primește lunar 300 de euro și vrea să afle dacă ar putea câștiga mai mult, după cum a scris pe Facebook.

"Dacă mă poate ajută cineva cu o informație, dacă știe cineva dintr o speța concretă, am pe un teren care se află pe litoral la dn 39 amplasată o antena de telefonie, urmează să le expire contractul, în prezent îmi plătesc 300 eur / luna, care credeți că ar fi un preț corect, astfel să nici nu și mute jucăria ( șanț totuși firme mari care dacă șanț Încolțiți găsesc soluții ), doar din experiența concretă sau informație concretă mă poate ajută cineva", a scris aceasta pe Grupul antreprenorilor din România.

"Rugămintea era, dacă este cineva pe grup care are o astfel de speță sau cunoaște de la cineva concret o astfel de speță, în sensul de a afla efectiv cum merg prețurile și în alte locații, terenul meu este totuși la ieșire dintr-o stațiune litorală la drumul național, iar pe turnul celor cu care am eu contract au echipamente și o altă companie, care le plătesc chiria, genul de bartere practicate între ele, deci presupun că este o antenă importantă pentru ei și o zonă litorală drum național, nu este chiar o locație într-un sat părăsit, ideea era dacă cineva știe ceva concret, din proprie experiența sau de la cineva apropiat", a adăugat femeia în comentarii.

"Puteți cere majorarea cu 50%"

În comentarii, unii o ironizează, alții o critică sau cer detalii.

"Încercați să cereți 1000 negociabil și vedeți ce răspuns vă dau ei. Succes."

"Dacă contractul este pe 2-5 ani puteți cere majorarea cu 50%. Pentru mai mult trebuie văzut exact ce tip de echipament este. În mare, calculul se face cost mutare echipament în altă locație vs diferență majorare chirie."

"Aveți nevoie de bucata aceea de pământ nefolosită? Vreți să dezvoltați ceva pe acea suprafață, vă împiedică să faceți un anumit lucru cu acea bucată de pământ? Este teren arabil și aveți o pierdere considerabilă la producție din cauza acelei suprafețe? Astea pot stabili un preț corect asupra chiriei. Dacă este o bucată de pământ nefolosită, care oricum nu v-ar fi adus nici un beneficiu sau avantaj, chiar și cei 300E pe lună, sunt mai mult decât suficient. Vă puteți încerca norocul cu o majorare de 40-50% sub pretextul că toate prețurile și taxele au fost majorate, inclusiv impozitul pe teren. Purtați o discuție deschisă cu un reprezentant de-al lor, și găsiți câteva motive reale pentru care ar trebuie să vă dea bani în plus."

"Mie îmi pare un preț rezonabil. Acum depinde ce disconfort vă produce."

"Toți vor să profite"

"Ca la noi...toți vor să profite. Dar dacă nu luați cei 300 euro e mai bine? Credeți că dacă e firma mare asta înseamnă că trebuie să vă îmbogățiți dvs? Sunt acolo pe munca lor. Ăsta e unul din motivele pentru care sunt zone fără acoperire la toți furnizorii. Că nu au unde să pună antenele, dau peste cei care vor să se îmbogățească peste noapte.

Și ziceți mersi dacă luați 300 euro, e o sumă bună. În general prețurile sunt mai mici.

Tot români suntem."

Simona Halep s-a întors. Primele imagini pe teren, la Miami VIDEO
Simona Halep s-a întors. Primele imagini pe teren, la Miami VIDEO
Simona Halep se află la Miami, unde va participa la primul turneu după un an şi jumătate. Halep a primit un wild card la turneul american, după ce TAS i-a redus suspendarea de patru ani la...
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Decizia BEC de a respinge protocolul Alianței Dreapta Unită, trasă la indigo cu cea dată pentru Alianța USR-PLUS în 2019. Excepția pentru PSD și precedentul Vadim Tudor
Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și partidul Forța Dreptei se găsește în imposibilitatea de a avea liste comune de candidați pentru alegerile din 9 iunie, după ce Biroul...
#antena, #telefonie mobila, #teren, #romanca, #contract, #pret , #stiri sociale