Cum arată apartamentul cu cadă pe hol scos la vânzare cu jumătate de milion de euro: ”Nu știm motivele pentru care a făcut asta”

Luni, 11 Septembrie 2023, ora 12:30
5190 citiri
Cum arată apartamentul cu cadă pe hol scos la vânzare cu jumătate de milion de euro: ”Nu știm motivele pentru care a făcut asta”
Apartamentul cu cada pe hol a stârnit curiozitatea potențialilor cumpărători FOTO dailymail.co.uk

Agenții imobiliari au recunoscut că au fost „șocați” după ce un apartament din Londra, care a fost scos la vânzare pentru aproape jumătate de milion de lire sterline, avea o cadă în mijlocul holului.

Un apartament din Kentish Town din Londra – unul dintre cele mai la modă cartiere din oraș – a fost scos la vânzare pentru aproape jumătate de milion de lire sterline. Cu toate acestea, fotografiile proprietății, care prezentau o cadă pe hol, i-au nedumerit pe oameni. Chiar și șeful agenților imobiliari însărcinați cu vânzarea apartamentului și-a recunoscut șocul față de bizarul element arhitectural.

Apartamentul are în prezent un preț cerut de 475.000 de lire sterline, relatează The Times. Proprietatea, listată pe Rightmove de către Burghleys Estate Agents, este promovată ca un apartament „unic” cu grădină, cu un dormitor, cu duș și „în plus” cadă.

Cada ciudată a fost instalată pe o zonă cu gresie albă în mijlocul holului apartamentului, la doar câțiva pași de ușa din față. Mulți potențiali cumpărători au rămas uimiți de poziția căzii, spunând că aceasta rezumă lupta actuală de a găsi un spațiu de locuit în Londra.

Departe de a alunga cumpărătorii, apartamentul a generat multă interes. Restul apartamentului pare normal, cu un dormitor obișnuit, duș, bucătărie, sufragerie și zonă exterioară de terasă, scrie ziarulromanesc.de care citează dailymail.co.uk

Ashley Gendler, directorul Burghleys Estate Agents, a confirmat că apartamentul a generat mult interes din partea cumpărătorilor. El a spus: „Au fost remarci despre baie, deoarece nu este ceva ce se vede de obicei.”

„A fost o conversie proiectată arhitectural – nu de către proprietarul actual, ci de către proprietarul anterior, despre care nu știm nimic – așa că nu știm motivele pentru care a făcut asta”

Agentul a precizat că atunci când proprietatea a fost examinată pentru prima dată, acea parte a holului era plină cu obiecte de depozitare. El a explicat: „Nici nu știam că există o baie acolo”

„Proprietatea devine foarte interesată în acest moment. Cred că oamenii pot fie să o lase, fie să desființeze cada și să o înlocuiască cu dulapuri de depozitare”. El a adăugat că „oamenii nu se împotrivesc să-l vizioneze pentru că pe hol este o baie”.

Alarmă în Londra: Doi cai din armata britanică au scăpat liberi pe stradă. O persoană a fost rănită FOTO/VIDEO
Alarmă în Londra: Doi cai din armata britanică au scăpat liberi pe stradă. O persoană a fost rănită FOTO/VIDEO
Autorităţile din capitala britanică au anunțat miercuri, 24 aprilie, că mai mulți cai, între care unul plin de sânge, au fost scăpaţi de sub control în Londra şi cel puţin o persoană...
Prețul piperat al unei chirii într-un apartament ”de lux” cu terasa năpădită de buruieni. Ofertă ”à la Cluj”
Prețul piperat al unei chirii într-un apartament ”de lux” cu terasa năpădită de buruieni. Ofertă ”à la Cluj”
Un apartament din Cluj, scos la închiriat în categoria ”lux”, este promovat de proprietari în ciuda unor aspecte ce denotă neglijență crasă. O agenție a postat un anunț cu un...
#apartament, #Londra, #imobiliare , #Marea Britanie