Cum a reactionat Elon Musk dupa ce internautii i-au reprosat criza pietei crypto. "E o smecherie"

Duminica, 23 Mai 2021, ora 08:28
4814 citiri
Cum a reactionat Elon Musk dupa ce internautii i-au reprosat criza pietei crypto. "E o smecherie"
Elon Musck a anuntat ca prefera monedele cripto in locul banilor conventionali fara acoperire

Elon Musk, directorul Tesla si SpaceX, a scris sambata pe Twitter ca are mai multa incredere in monedele cripto decat in banii fara acoperire ai guvernelor.

"Adevarata lupta este intre monedele fara acoperire si cripto. Prin comparatie, le sustin pe ultimele", a afirmat Musk pe Twitter, raspunzand unui utilizator care l-a intrebat ce crede despre oamenii care sunt furiosi pe el din cauza cripto.

Musk a facut anterior comparatie intre banii fara acoperire in active si bitcoin si scrie deseori tweeturi care determina cresterea sau scaderea bitcoin si a dogecoin.

In luna februarie, bitcoin a crescut dupa ce Tesla a dezvaluit ca a cumparat bitcoin in valoare de 1,5 miliarde de dolari si ca in curand va accepta criptomoneda ca forma de plata pentru masini.

Cu toate acestea, bitcoin a scazut in urma unui anunt facut de Musk in luna mai, ca Tesla nu va mai accepta bitcoin pentru achizitia de automobile, referindu-se la ingrijorarile sale referitoare la impactul minarii criptomonedei asupra mediului.

Miliardarul a afirmat in aceasta luna, in timpul emisiunii "Saturday Night Live" pe care a moderat-o, ca bitcoin este "o smecherie", ceea ce a dus la scaderea pretului acesteia.

In urma cu doua zile, Musk a dat asigurari ca nu si-a vandut detinerile de dogecoin si ca nici nu va face acest lucru.

#Elon Musk, #Bitcoin, #moneda virtuala, #bani , #bitcoin
Comentarii
Poza Kogaion78
Kogaion78
rank 1
....ne-au distrus cea mai lucrativa bishnitza fara mila si geaba!...