Un bărbat din Satu Mare s-a sinucis în timp ce vorbea la telefon cu o rudă

Miercuri, 08 Februarie 2023, ora 09:21
3711 citiri
Un bărbat din Satu Mare s-a sinucis în timp ce vorbea la telefon cu o rudă
Bărbatul nu a putut fi salvat FOTO Unsplash

Un bărbat în vârstă de 55 de ani, din Satu Mare, s-a sinucis. Acesta și-a sunat o rudă în timp ce se pregătea pentru gestul extrem, vorbind la telefon inclusiv în timp ce își punea ștreangul de gât.

Incidentul a avut loc în seara zilei de marți, 7 februarie. Deși echipele de salvare au fost solicitate imediat, a fost prea târziu când au ajuns la fața locului, potrivit Observator.

„Astăzi, la ora 19.22, Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Someș” al județului Satu Mare a fost solicitat să intervină la deblocarea unei locuințe în municipiul Satu Mare, str. Arinului. La fața locului s-au deplasat o autospecială cu apă și spumă, cu modul de descarcerare și o ambulanță SMURD TIM cu 8 cadre militare, din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare. Forțele militare ajunse la locul solicitării au intervenit pentru deblocarea ușii, facilitând accesul personalului medical în apartament. Victima, o persoană de sex masculin cu vârsta de 55 ani, a fost găsită cu semne incompatibile cu viața”, au precizat cei de la ISU Satu Mare.

#barbat sinucis, #Satu Mare, #ruda, #telefon , #eveniment