Bebeluși născuți din incest, uciși cu sânge rece și îngropați în subsolul casei. Cazul care a marcat anchetatorii: ”Suntem în stare de șoc”

Luni, 18 Septembrie 2023, ora 10:57
9194 citiri
Bebeluși născuți din incest, uciși cu sânge rece și îngropați în subsolul casei. Cazul care a marcat anchetatorii: ”Suntem în stare de șoc”
Casa ororilor din Polonia FOTO Fakt

Un caz terifiant a șocat până și anchetatorii, fiind vorba de cruzime ieșită din comun. Trupurile a trei bebeluși au fost descoperite îngropate în subsolul unei case. Mai mult, copiii au fost născuți ca urmare a relației incestuoase între un tată și două dintre fiicele sale, iar apoi au fost uciși cu sânge rece.

Descoperirea a fost făcută într-o casă din Czerniki, un sat aflat în nordul Poloniei. Piotr G., bărbatul în vârstă de 54 de ani, a rămas văduv în urmă cu 15 ani, având nu mai puțin de 12 copii.

"În timpul percheziției casei, au fost descoperite cadavrele a doi nou-născuți, care fuseseră îngropate în subsol. Nu era nicio podea acolo, ci direct pământ. Erau corpuri în diferite stadii de descompunere. În cadrul acestor activități, polițiștii au folosit un câine de urmărire și un scaner 3D. Perchezițiile în subsol au continuat de sâmbătă dimineața, iar astăzi (duminică n.r.) după 11.00, a fost descoperit cadavrul celui de-al treilea nou-născut. Activitățile sunt încă în desfășurare acolo, sub supravegherea procurorului", a declarat pentru Fakt procurorul Mariusz Duszyński, de la Parchetul raional din Gdańsk.

În urmă cu mai mult timp a început o relație cu fiica sa, Paulina, care are acum 20 de ani. Colegii acesteia de serviciu au contactat autoritățile susținând că ceva nu este în regulă.

Au început să bănuiască că Paulina este însărcinată pentru că purta haine largi, încercând să-și ascundă burta. A plecat în vacanță acum trei săptămâni, iar când s-a întors a fost de nerecunoscut. Era mereu obosită, voia să stătea jos, iar colegii au văzut că își acoperă sânii cu șervețele încercând să ascundă laptele care curgea.

Au întrebat-o despre copil, dar ea a negat. Îngrijorați, au sesizat serviciile sociale despre suspiciunile lor, iar aceștia, la rândul lor, au anunțat anchetatorii.

Paulina a fost acuzată de crimă și relații incestuoase cu tatăl ei, explică procurorul Mariusz Duszyński de la Parchetul din Gdańsk.

Se pare că tatăl a întreținut relații sexuale și cu sora Paulinei, pentru că anchetatorii i-au adus la cunoștință bărbatului 5 acuzații: trei de crimă, o acuzație de incest cu fiica sa în vârstă de 20 de ani și o acuzație de relații incestuoase cu o altă fiică. Pe aceasta din urmă o obliga să facă acest lucru, folosind autoritatea părintească, a mai spus Duszyński.

Doi dintre copiii uciși și îngropați proveneau din relația Paulinei cu tatăl ei, iar al treilea din relația lui Piotr cu o altă fiică.

"Suntem cu toții în stare de șoc, n-am dormit până la 3 dimineața. Uneori, se auzeau țipete din casa asta. Soția lui a murit acum 15 ani. A rămas singur cu copiii. Erau 12. În fiecare duminică ieșeau la plimbare sau culegeau ciuperci. Suntem în stare de șoc", povestește unul dintre vecinii familiei.

Conform informațiilor obținute de Fakt, Paulina a născut o fiică în urmă cu trei săptămâni. Copila era în viață când a venit pe lume, dar tânăra și tatăl ei au planificat crima. Fetița a mai trăit doar câteva zile. A fost ucisă de cei doi, iar trupul ei a fost îngropat în subsol. Duminică, poliția a reținut-o pe Paulina, iar tatăl ei a fost încătușat două ore mai târziu. Se pare că cei doi aveau trăiau într-o relație incestuoasă de cel puțin 4 ani.

Polonia le-a pus gând rău fugarilor ucraineni. Varșovia vrea să-i repatrieze pe bărbaţii care pot fi trimiși pe front VIDEO
Polonia le-a pus gând rău fugarilor ucraineni. Varșovia vrea să-i repatrieze pe bărbaţii care pot fi trimiși pe front VIDEO
Polonia anunță că este pregătită să ajute Ucraina să aducă înapoi bărbaţii aflați la vârsta la care pot lupta şi au fugit de război. Decizia a fost luată după ce diplomaţia...
Livrări americane pentru Ucraina prin Germania și Polonia
Livrări americane pentru Ucraina prin Germania și Polonia
Pentagonul a pregătit de luni de zile pachete de arme și muniții pentru Ucraina. Sunt disponibile livrări prin Polonia și prin centrele logistice ale armatei americane din Germania. Acum...
#bebelusi ucisi, #incest, #Polonia , #stiri internationale