Becali: Daca as avea in spate un partid puternic, as castiga presedintia la pas

Marti, 21 Februarie 2012, ora 08:56
1932 citiri
Becali: Daca as avea in spate un partid puternic, as castiga presedintia la pas
Foto: B1TV

Gigi Becali a comentat, luni seara, rezultatul sondajului CSOP, potrivit caruia l-a depasit pe Traian Basescu la capitolul "incredere" si a precizat ca, daca ar fi facut parte dintr-un partid puternic, in mod sigur ar fi castigat functia de presedinte al tarii.

"Daca as avea in spate un partid puternic, ca dl Ponta sau dl Antonescu, va dati seama ca i-as spulbera, as castiga presedintia la pas. (...)La ora asta, singurele partide care ar fi? PDL si PPDD, care au in sondaje 12%.

E nevoie de un partid puternic cu organizare, bani. Singurul cu care as putea e PDL. Mi-e greu sa cred ca USL are nevoie de Becali, dar ei fac mare greseala ca n-au nevoie", a spus Becali la Realitatea TV, declarandu-se foarte multumit de faptul ca a fost cotat cu 23% la incredere in urma unui sondaj CSOP.

Premierul Ungureanu, pe primul loc in topul increderii - sondaj CSOP

Becali a precizat ca se bucura mai mult ca se afla aproape in sondaj de Crin Antonescu decat de faptul ca l-a depasit pe Basescu.

"Sunt aproape de Crin Antonescu si de Victor Ponta, asta e mai important pentru mine, asta imi da incredere pentru viitor, pentru viata politica in viitor. Ma bucura si ma incanta (scorul in sondaje - n.red.). A fi al patrulea, al cincilea om la incredere nu e putin lucru. Eu am devansat tot Parlamentul Romaniei si tot Guvernul Romaniei", a adaugat europarlamentarul.

In stilul caracteristic, politicianul a precizat ca il depasesc cu putine procente doar "titanicii politicii".

Citește și:
Cât de mult va afecta România embargoul UE asupra motorinei rusești. Anunțul lui Virgil Popescu
Cât de mult va afecta România embargoul UE asupra motorinei rusești. Anunțul lui Virgil Popescu
Ministrul Energiei, Virgil Popescu, a anunțat duminică, 5 februarie, că nu există motive de îngrijorare din cauza embargoului asupra motorinei ruseşti pentru că toţi marii importatori de pe...
A murit unul dintre cei mai apreciați președinți ai Pakistanului
A murit unul dintre cei mai apreciați președinți ai Pakistanului
Fostul preşedinte al Pakistanului, generalul Pervez Musharraf, a murit, după o lungă boală, la Spitalul American din Dubai, potrivit unui comunicat al armatei pakistaneze. Într-o...