Biroul cu bibliotecă sau biroul simplu? - Care este mai bun?

Advertorial
Marti, 12 Septembrie 2023, ora 17:25
2554 citiri
Biroul cu bibliotecă sau biroul simplu? - Care este mai bun?
FOTO: unsplash.com

Fiindcă perioada back to school este pe cale să înceapă, contează foarte mult ca micuțul dumneavoastră să fie pregătit pe deplin. Și, pentru a face asta, pe lângă rechizitele adecvate, ținuta de școală, accesoriile și rucsacul necesare, el mai are nevoie și de un birou de copii adecvat. Ei bine, în rândurile ce urmează, ne vom concentra exact pe acest subiect. Vrem să vă ajutăm să alegeți biroul potrivit pentru micuțul familiei, astfel încât el să se poată bucura de spațiu din plin, atât pentru teme, cât și pentru timpul liber. De aceea, vom vorbi despre mesele simple sau cele cu bibliotecă. Vă vom prezenta avantajele și dezavantajele lor, materialele din care sunt confecționate și astfel, la final, veți reuși să alegeți modelul perfect! Să începem!

Birourile pentru copii vin într-o mulțime de culori și modele, însă trebuie să vă rezumați la unul, durabil și stabil, ce se va potrivi cu design-ul interior al camerei pe o perioadă lungă de timp. Din cauză că sunt la mare căutare, aceste mese pentru lucru pot fi costisitoare, dar chiar și așa, asigurați-vă că modelul ales va merita investiția. Înainte de toate, haideți să vă povestim puțin și despre materiale. Majoritatea meselor de lucru vin confecționate din lemn masiv. Lemnul este un material perfect. Este durabil, nu se pătează, se îngrijește ușor și rezistă pe o durată lungă de timp. Puteți alege culori complementare design-ului interior al locuinței, pentru o potrivire cât mai naturală și, cu siguranță, vă veți bucura copilul. Mai există birouri și cu masă de lemn și picioare de metal. Aceste modele sunt potrivite pentru stilurile interioare scandinave sau industriale, însă țineți din nou cont de faptul că trebuie să se potrivească și cu camera micuțului. De aceea, vă îndemnăm să faceți mai mult research, ca să puteți alege modelul specific. Tot ce trebuie să rețineți este că aceste două tipuri de birouri sunt cele mai stabile, chiar preferate de părinți. Acum, vă puteți orienta în consecință.

Odată ce v-am vorbit despre materiale, vom continua cu tipurile de birouri copii promise, și anume cele simple, sau cu bibliotecă atașată. Birourile simple sunt o alegere excepțională pentru orice situație. Fie că aveți o tânără domnișoară, sau poate un băiețel în familie, acest model își va face treaba foarte bine. Avantajele sale sunt spațiul liber pe care îl oferă pentru picioare, sub masă, compartimentarea cu sertare, dimensiunile mari și suporturile pentru laptop sau tastatură. Și, deși dimensiunea este, în principal, un avantaj, aceasta poate reprezenta și un dezavantaj. Dacă locul de învățat de acasă al micuțului este mai limitat, vă va fi puțin mai dificil să găsiți un birou adecvat. Majoritatea vin cu mese de peste 1 metru lungime, pentru cât mai mult spațiu de desfășurare, iar într-un colț de dimensiuni limitate, vă va fi complicat să îl potriviți. Cu toate acestea, dacă modelul de birou simplu este cel preferat de copil, optați pentru el fără griji. Puteți chiar să îi cumpărați și un laptop sau set de calculator, desktop și tastatură pe care să le așeze la loc de onoare și să lucreze exact așa cum își dorește. Cât despre birourile pentru copii cu bibliotecă atașată trebuie să vă spunem că avantajele sale sunt spațiul de care dispune pentru manuale și cărți, chiar și caiete, compartimentarea cu sertare și dimensiunile mari. Din nou, și în cazul acestui model, ca și la cel precedent, dimensiunile pot reprezenta și un dezavantaj. Însă, pentru că deja v-am vorbit despre asta, acum nu vă rămâne decât să măsurați cu atenție și să alegeți masa adecvată. Birourile cu bibliotecă pot fi și puțin inestetice, fiindcă vin cu rafturile suspendate atașate. Dacă micuțul familiei își dorește să atârne posterele preferate în colțul de lucru, această bibliotecă nu îi va mai permite. Însă, rafturile în cauză îi vor da voie să-și aranjeze cărțile și manualele exact așa cum îi place, precum și revistele de benzi desenate sau cărțile de colorat favorite. Există o mulțime de modalități de depozitare cu un astfel de model, deci îl puteți alege cu încredere.

Acum că v-am vorbit despre modelele promise, vrem să vă spunem și despre cum puteți accesoriza birourile astfel încât să arate cât mai prietenoase și comode. Indiferent de modelul pe care îl alegeți pentru copilul dumneavoastră, nu ezitați să puneți alături și o lampă de masă, cum sunt cele moderne, cu pad de încărcare prin cablu, sau cele feerice, din cristal de sare. De asemenea, puteți opta și pentru o aplică mică deasupra mesei, care să se aprindă prin senzor sau care să ofere lumină în culori personalizate. Pentru băieți, mai puteți alege și un șir de leduri RGB, lipite cu precizie în spatele biroului. Iar pentru fete, puteți prinde pe pereți o ghirlandă cu luminițe strălucitoare, care o vor inspira la creație și productivitate. Nu uitați să vă sfătuiți și cu prichindelul, pentru rezultate cât mai fabuloase. Și astfel, îi veți face un colț de lucru potrivit la perfecție cu dorințele sale.

Iată-ne ajunși la final. Sperăm că articolul nostru v-a fost de folos și că acum vă simțiți inspirat să alegeți cel mai frumos birou. Nu ezitați să navigați mediul online pentru mai multe recomandări și happy shopping!

Răzvrătirea tinerilor care muncesc. „Trendul” prin care își arată dezgustul pentru societate și joburile prost plătite: în pijamale și papuci de casă la birou
Răzvrătirea tinerilor care muncesc. „Trendul” prin care își arată dezgustul pentru societate și joburile prost plătite: în pijamale și papuci de casă la birou
Există un nou trend, un tip de videoclip "pregătește-te cu mine" în China, în care tinerii prezintă ținute pentru muncă atipice. Tinerii din China își îmbracă pijamalele, papucii și...
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
#birou, #birou copii, #birou cu biblioteca , #copii