Ziare.com

Olteanu: GDS nu va ramane fara sediul din Calea Victoriei

Marti, 04 Martie 2008, ora 18:13

   

Olteanu: GDS nu va ramane fara sediul din Calea Victoriei
Grupul de Dialog Social (GDS) nu va ramane fara sediul din Calea Victoriei, a asigurat marti presedintele Camerei Deputatilor, Bogdan Olteanu, citat de NewsIn. In replica la scrisoarea deschisa adresata, duminica, de reprezentatii GDS, Bogdan Olteanu respinge acuzatiile de inconsecventa si sustine ca va proteja in continuare interesele acestei organizatii.

Grupul de Dialog Social sustinuse ca Olteanu a semnat doua initiative legislative care prevad, printre altele, evacuarea GDS din sediul din Calea Victoriei, in pofida Ordonantei Executivului, care stabileste ca imobilul in cauza ramane in administrarea organizatiei.

Potrivit unui comunicat, cele doua initiative invocate de GDS si semnate de presedintele Camerei Deputatilor, respectiv proiectul de lege pentru modificarea Legii tinerilor si propunerea legislativa pentru modificarea si completarea Legii nr.146/2002 privind regimul juridic al fundatiilor judetene pentru tineret nu reglementeaza in nici un fel situatia sediului din Calea Victoriei nr. 120.

"Aceste legi fac referire la celelalte aspecte de statut si de patrimoniu, dar nu aduc nici o atingere sediului dumneavoastra din Calea Victoriei. In calitate de cetatean care a privit transformarea Romaniei si anii tranzitiei prin prisma ideilor si valorilor sutinute de catre membri Grupului de Dialog Social, dar si de om politic care a participat la numeroase dezbateri organizate de catre dumneavoastra, consider ca sediul din Calea Victoriei nr.120 a castigat valoare de simbol, de traditie in spatiul public de dezbatere din Romania", a declarat Olteanu.

Presedintele Camerei Deputatilor mai sustine ca, in calitate de liberal si presedinte al Camerei Deputatilor, va sustine punctul de vedere al Guvernului, respectiv revenirea sediului din Calea Victoriei nr. 120 la detinatorii sai de drept, adica la Grupul de Dialog Social, atunci cand Ordonanta de Urgenta a Guvernului pe aceasta tema va ajunge in plenul Camerei Deputatilor pentru reexaminare.
Citeste mai multe despre Bogdan Olteanu GDS Camera Deputatilor
Sursa: Ziare.com

Articol citit de 1364 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Dati-mi voe sa nu mai inteleg nimic !

Ce spune Bogdan Olteanu , pare cat se poate de normal , dar celelalte imformatii sant pe dos ! Sant probabil destui care pot bruia Grupul pentru Dialog Social , dar motivele raman obscute si inacceptabile !

 

opus9acelasi agent in solda cu 28 nik in ultima luna

acelasi, agent al unui serviciu infiltrat pe forum care face propaganda pro Basescu.Aceasta naparca care are solda de 2000 euro pe luna din banii publici este instruit in ale propagandei politice si foloseste metode profesioniste de lansare a mesajelor dela denigrarea, inclusiv prin minciuna si fabulatie, a opozantilor pana la osanale conducatorului.Utilizeaza dela limbajul marlanesc, mai ales sub nik dinpulime sa se creada ca este un om al strazii pe forum, la mesaje aberante in care doar nume amintite sa conteze, vezi nik Miruna si pretinsa biografie sau activitate ale lui Iliescu si pana la pretinse "opinii politice".
Acest agent sta pe forum 12 ore in fiecare zi (in fapt sunt doi care lucreaza in tura de 8 ore).
Il puteti intelege daca-i analizati textele unde veti constata usor cele trei metode utilizate.El mai incearca sa induca in eroare raspunzandu-si sie prin alt nikname.
Intrebatil, cum se face ca poate sta in fiecare zi , dela 9 dimineata la 1 noaptea, pe forum.Care-i este meseria si serviciul? Poate fi altul decat acela de a sta pe net continuu? Deci el este acel agent fost securist/militian ajuns in servicii acum, dar din banii romanilor, mai ales a celor nevoiasi care nu bani pentru intretinere, pentru medicamente, care mananca odata pe luna carne dcaci nu au bani sa si-o cumpere.Iar el ia solda de 2.000 euro pe luna pentru ai prosti pe romani.
Securistul afara depe forum!!!!

 

adevarul

Sediul trebuie sa ajunga la detinatorii de drept adica
LA MOSTENITORII LEGALI.
G.D.S. ca si Asociatia 21 Decembrie au subinchiriat aceste sedii castigant multi bani.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor