Lucian Patrascu, PSD Brasov: "Judecatoria Brasov mi-a dat dreptate in procesul intentat contra mea de catre Allen Coliban"

Joi, 07 Martie 2024, ora 11:05
59 citiri
La inceputul lunii august 2022 presa din Brasov dezvaluia o serie de nereguli grave descoperite cu ocazia controlului efectuat de Camera de Conturi la Primaria Brasov in timpul mandatului lui Allen Coliban.

Atunci aflam cu stupoare faptul ca presa vorbea despre o presupusa stare de incompatibilitate in care se afla Allen Coliban, dar si despre o cheltuiala cu nerespectarea prevederilor legale de 3,5 milioane lei. Mai exact, la data controlului efectuat de Camera de Conturi, aceasta institutie ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.