Botezatu si-a parasit copilul pentru fata care l-a inselat cu cel mai bun prieten

Duminica, 21 Septembrie 2008, ora 20:58
8904 citiri
Botezatu si-a parasit copilul pentru fata care l-a inselat cu cel mai bun prieten

Catalin Botezatu a parasit-o pe mama singurului sau copil, pe vremea cand aceasta era insarcinata in trei luni. Decizia i-a fost "stimulata" de o alta fata, care l-a parasit la scurt timp pentru cel mai bun prieten al sau.

Aceasta este singura decizie pe care o regreta creatorul de moda, dupa cum insasi a reconoscut in cartea autobiografica "Mirajul unei lumi... mondene", scrie Click.

"Pe Kelly am cunsocut-o intr-un moment nasol al vietii mele, in urma cu sase ani, chiar de un Revelion la Delano, hotelul Madonnei", povesteste Catalin Botezatu.

Povestea de dragoste dintre ce doi a inceput, surprinzator sau nu, ca in filme. Ea varsa din greseala un pahar cu alcool pe creatorul de moda si, din vorba in vorba, ajung sa-si impartaseasca singuratatea unul altuia.

"M-am mutat in camera lui Kelly, la Hotel Delano. Mi-am prelungit vacanta cu inca o saptamana. Si uite asa a inceput o frumoasa poveste de dragoste cu multe navete Bucuresti - New York.

Kelly se ocupa de toate vedetele, era un fel de brand manager. Printre acestea se numarau Cher si Whitney Houston", se destainuie celebrul creator.

Tulburat de succesul pe care il are asupra femeilor influente din lumea showbiz-ului american, Botezatu a devenit vulnerabil la avansurile femeilor din Romania, de una chiar indragostindu-se nebuneste.

Pentru aceasta din urma, Catalin Botezatu a luat decizia de a o parasi pe Kelly, desi americanca era deja insarcinata in luna a treia.

"Nu m-am uitat nici o clipa inapoi. A fost un soc foarte puternic pentru ea si pentru familia ei. La scurt timp, mi-am primit si eu pedeapsa. Persoana pentru care imi curmasem cursul firesc al vietii m-a inselat la mai putin de sase luni cu cel mai bun prieten al meu...

A fost unul din momentele care mi-au marcat viata. Am rugat-o cu cerul si cu pamantul sa nu pastreze copilul. Nici pana azi nu stiu daca ea a facut acel avort", se tanguie Catalin Botezatu, in cartea din care citeaza publicatia mondena.

Copil spulberat de o mașină pe trecerea de pietoni, la Turda. Victima se afla pe trotinetă
Copil spulberat de o mașină pe trecerea de pietoni, la Turda. Victima se afla pe trotinetă
Un adolescent de 15 ani a ajuns la spital vineri, 26 aprilie, după ce a fost lovit de o maşină pe o trecere de pietoni din municipiul clujean Turda. Băiatul traversa regulamentar strada cu...
Nicușor Dan tocmai a dat cărțile pe față. De ce și-a dat demisia din USR, partidul pe care l-a creat
Nicușor Dan tocmai a dat cărțile pe față. De ce și-a dat demisia din USR, partidul pe care l-a creat
Nicușor Dan a dat cărțile pe față după ani buni. Primarul Bucureștiului a explicat de ce a ieșit din USR, partidul pe care l-a fondat. Ruptura dintre Nicușor Dan și USR a surprins pe...
#Catalin Botezatu, #copil, #avort, #ventura, #carte, #autobiografie , #stiri Catalin Botezatu