Primarul din Baia Mare spune că ar fi dispus să-și părăsească soția, deși este însărcinată: "Dacă m-a mințit, Cherecheș devine cel mai râvnit burlac al României"

Joi, 09 Noiembrie 2023, ora 10:53
10156 citiri
Primarul din Baia Mare spune că ar fi dispus să-și părăsească soția, deși este însărcinată: "Dacă m-a mințit, Cherecheș devine cel mai râvnit burlac al României"
Cherecheș alături de soție FOTO Facebook/ Cătălin Cherecheș

DNA a anunțat joi, 9 noiembrie, că a reținut doi inculpați, soț și soție, după ce soacra primarului din Baia Mare a fost prinsă în flagrant delict de procurorii DNA. Femeia i-ar fi dat mamei unei judecătoare de la Curtea de Apel Cluj 50.000 de euro, pentru o sentinţă mai blândă în dosarul edilului.

Cătălin Cherecheș a lansat acuzații halucinante la adresa soacrei într-un interviu la România TV.

"Am vorbit zece secunde cu nevastă-mea și aștept acum să-mi dea niște explicații"

"Mă simt că un vițel la poartă nouă, încă sunt la birou și nu înțeleg despre ce e vorba, decât ceea ce-mi spunea tată, Dumnezeul să-l odihnească, că mâine se împlinesc 22 de ani de când mă privește de sus, respectiv ‘Cum te … soacra, nu te … nimeni’. Am vorbit zece secunde cu nevasta-mea și aștept acum să-mi dea niște explicații.

Pentru mine familia înseamnă, cel puțin până acum câteva luni, înseamnă mama, că trăiește, tata că mi-l imaginez, și de câteva luni nevasta mea. În rest, să se descurce alții. M-am trezit într-un film în care joc rolul de Pluto într-o scenetă cu Tom și Jerry, adică cineva se întâlnește într-o piață în Târgu Mureș, că părinții soției mele sunt din zonă și negociau într-un fel un dosar penal. Din câte mi-a spus avocatul negociau pe o prăjitură, o promisiune paradoxal! Tu soacră, sau ce ești tu, să promiți 50.000 de euro? Pentru cine? Pentru un dosar care e de 8 ani în instanță, care e super mediatizat, un dosar care în faza finală se aplică un control judiciar cu interdicția de a părăsi țara, pe care am înțeles-o, că așa trebuie să fie, că au fost tot felul de indivizi care au plecat, am înțeles, mi-am asumat. Dumneavoastră credeți că un om care are un proces pe final își imaginează că nu este monitorizat 24 din 24?".

"În secunda doi, Cherecheș devine cel mai râvnit burlac al României"

"Vă spun un lucru, dacă soția mea m-a mințit, mi-a ascuns lucruri indiferent din ce motiv, ea sau mama ei, să îmi facă bine, în secunda doi, Cherecheș devine cel mai râvnit burlac al României”, a declarat Cherecheș.

"Mama soției mele să stea o sută de ani în închisoare dacă a făcut ceva greșit…"

„Vreau atât s-o întreb pe doamna asta care este mama soției mele, cum a ajuns ea la această persoană? Aștept că vițelul la poartă nouă la birou să iasă nevasta mea să-mi dea niște explicații. Din câte știu de la soția mea, la ora 12 a fost la mormântul bunicilor mei cu mama, la ora 13 a plecat la Cluj că avea programare la medic fiind însărcinată și chiar i-am spus să mai stea 2 ore la birou și să plecăm amândoi și mi-a zis că pleacă pentru că vin părinții ei și s-au întâlnit la mall. Acolo au venit doi ofițeri să-i facă percheziție, nu au găsit nimic în mașină și s-a trezit că mama ei avea întâlnire cu o rudă a doamnei judecător. Paradoxal în secunda doi, mă trezesc cu sugestii de la avocați speciali că trebuie să fac urgent cerere de recuzare a judecătoarei respective. Păi de ce s-o recuz? Dacă doamna respectivă a făcut acest gen de onestitate și legalitate.

Mama soției mele să stea o sută de ani în închisoare dacă a făcut ceva greșit…”, a mai adăugat Cherecheș.

Lecția de viață a unei românce care îi va pune pe mulți pe gânduri. "Vedeți dacă nu cumva aveți chiar tot ce vă trebuie"
Lecția de viață a unei românce care îi va pune pe mulți pe gânduri. "Vedeți dacă nu cumva aveți chiar tot ce vă trebuie"
Majoritatea oamenilor se află într-o alergătură continuă, din dorința de a avea mereu mai mult. Adesea ne comparăm cu cei din jur și avem o stare de insatisfacție legată de viață. Unii...
Bancul Zilei: De ce este dezamagită o femeie
Bancul Zilei: De ce este dezamagită o femeie
Soțul se trezeste neașteptat din comă. Nevastă-sa își dă jos hainele de doliu și zice: - Pe tine nu m-am putut baza niciodată!
#Catalin Chereches, #sotie, #minciuna, #insarcinata, #divort, #socri, #mita , #stiri Catalin Chereches