Radulescu despre plangerea de inalta tradare pentru Iohannis: Trebuie facuta. Minciuna este tot la inalta tradare

Luni, 17 Decembrie 2018, ora 18:40
3815 citiri
Radulescu despre plangerea de inalta tradare pentru Iohannis: Trebuie facuta. Minciuna este tot la inalta tradare

Deputatul PSD Catalin Radulescu a sustinut, luni, ca plangerea penala pentru inalta tradare impotriva presedintelui Klaus Iohannis va fi facuta la Parchet, adaugand ca seful statului a mintit, iar "minciuna este socotita inalta tradare".

"Ati vazut ieri ca li s-a cerut domnului Iordache si domnului Draghici sa prezinte un text si sa faca o plangere penala la Parchet. Trebuie facuta o plangere penala la Parchet, de asemenea trebuie pusa si intrebarea ca Parchetul nu ancheteaza faptele tot de coruptie ale domnului Iohannis. (...)

Poate cineva sa-l cheme, sa-l intrebe de lucrul aceasta. (...) Ne-am saturat de un presedinte care nu are nicio treaba cu Romania, cu populatia Romaniei, cu Parlamentul Romaniei, cu Guvernul Romaniei", a afirmat Radulescu, la Palatul Parlamentului.

Intrebat de ce PSD nu-l suspenda din functie pe presedinte, Catalin Radulescu a raspuns: "Nu vrem sa-i dam posibilitatea sa ajunga la un procent, cand este in cadere maxima, il lasam sa cada pana la sfarsit. Noi vrem sa facem aceasta plangere penala".

Potrivit deputatului PSD, si "minciuna este socotita tot la inalta tradare".

"Am mai discutat, nu este prima data cand noi am mai facut acuzatii vizavi de presedintele Iohannis pentru inalta tradare, pentru ca si minciuna este socotita tot la inalta tradare. Dansul, in decursul timpului si anul trecut si anul acesta, a mintit fabulos la televizor, chiar si in strainatate vizavi de foarte multe lucruri.

Vedeti chestiuni cu 'n-aveti bani pentru salarii' care au fost aruncate peste tot ca sa creeze o stare de neliniste in randul populatiei, 'nu aveti bani pentru pensii'. Nu mai este o declaratie politica cand minti si tu stii ca minti, este cu intentie atunci. (...)

In momentul in care tu spui ca nu suntem pregatiti pentru Presedintia Consiliului UE este o afirmatie grava, pentru ca nu poti tu ca presedinte de stat sa spui astfel de lucruri cand tu stii ca suntem pregatiti", a explicat Radulescu.

Despre faptul ca Iohannis a cerut sa i se trimita ordinea de zi a sedintelor de Guvern, deputatul PSD a spus: "Domnul Klaus Iohannis trebuie sa inteleaga o data pentru totdeauna ca trebuie sa respecte Constitutia Romaniei. Constitutia Romaniei nu-i da prerogative presedintelui Iohannis decat sa participe la sedintele de Guvern care au legatura doar cu ceea ce face dansul ca presedinte al Romaniei. In cazul in care subiectele de pe ordinea de zi sunt altele decat cele care i-ar permite sa participe la o sedinta de Guvern, sigur ca nu are de ce sa participe la o sedinta de Guvern".

Vezi si:

Citeste si:
AUR ”reîncălzește” scandalul irlandezului beat care a intrat în Parlament. Ce ar fi surprins camerele de supraveghere
AUR ”reîncălzește” scandalul irlandezului beat care a intrat în Parlament. Ce ar fi surprins camerele de supraveghere
Alianţa pentru Unirea Românilor a cerut miercuri, 19 ianuarie, Ministerului de Interne, Serviciului de Protecţie şi Pază şi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 să facă...
Gabriela Firea, atac subtil la adresa lui Ciucă: „Mă bucur că mi-am îngheţat doctoratul înainte de a intra în politică”
Gabriela Firea, atac subtil la adresa lui Ciucă: „Mă bucur că mi-am îngheţat doctoratul înainte de a intra în politică”
Vicepreședintele PSD Gabriela Firea a lansat marți seară, 18 ianuarie, un atac subtil la adresa premierului Nicolae Ciucă pe subiectul posibilului plagiat al liberalului în teza de doctorat....