Atac dur la Cătălin Scărlătescu: ”Voi aţi făcut Antena 1 mare, nu? Probabil pe vremea aia nu erai aşa obosit....Mai ştii?”

Duminica, 17 Martie 2024, ora 12:33
5701 citiri
Atac dur la Cătălin Scărlătescu: ”Voi aţi făcut Antena 1 mare, nu? Probabil pe vremea aia nu erai aşa obosit....Mai ştii?”
Cătălin Scărlătescu FOTO Facebook

Sezonul 13 al emisiunii ”Chefi la cuțite” de la Antena 1, primul după plecarea chefilor Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu, va debuta pe 18 martie, de la 20.30.

Între timp, conflictul dintre Antena 1 și foștii ”Chefi la Cuțite” Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea capătă proporții tot mai mari.

Antena Grup a deschis noi procese pe numele celor trei bucătari marți, 12 martie, și o dă în judecată și pe soția unuia dintre aceștia.

Declarațiile tot mai dure ale chefilor care au părăsit Antena ar fi putut contribui la deschiderea noilor procese. Antena Group a acționat-o în judecată și pe Cristina Sima Dumitrescu, soția lui Dumitrescu.

În aceeași idee, conform Paginademedia.ro, Roxana Păulică, om din echipa de producţie a Monei Segall încă de pe vremea Pro TV, a venit cu un mesaj dur pentru chefii Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea.

„Dragă Cătălin,

Încerc să îţi transmit ceva într-un limbaj uman, căci la cel juridic nu ne pricepem niciunul dintre noi... Am stabilit împreună ceva, un program, iar voi v-aţi răzgândit cu 3 săptămâni înainte de a începe filmările pentru că aţi zis că eraţi obosiţi.

Nu poate cineva să creadă că eraţi obosiţi în septembrie de la filmările finalizate în aprilie. Toţi 3 simultan. Nu e posibil. Trecurseră 5-6 luni în care aţi avut timp pentru voi, pentru familiile voastre şi pentru orice altceva decât televiziune, Antena 1 sau echipa care v-a creat.

În timpul ăsta, echipa a muncit din greu validând mii de concurenţi în casting şi pregătind în detaliu noul sezon. Dar pe voi nu v-a deranjat nimeni în perioada asta. Măcar atâta să recunoaşteţi.

Realitatea iese la iveală abia acum, Cătălin, din ce declari public: te consideri mai presus decât emisiunea, staţia, publicul sau echipa care te-a ales acum 12 ani şi te-a construit ca personaj public. Ştii foarte bine că nimeni nu se naşte pregătit să apară pe sticlă. În cazul vostru - o echipă, care vă considera parte din familia lor - a muncit enorm să vă construiască în context, ca să deveniţi ceea ce aţi fost.

Revenind la oboseală, voi, după ce aţi devenit mari la televizor, aţi început să faceţi alte proiecte. Nimic de reproşat. Fair enough! Aţi vrut să câştigaţi mai mulţi bani. Realitatea e că, în cele 5 - 6 luni de pauză între filmări, aţi obosit făcând alte proiecte.

Emisiunea care v-a făcut mari, inclusiv echipa, inclusiv staţia, vă încurcau. Şi aici intervine caracterul: aţi alergat după bani şi mai mulţi şi n-a mai contat cuvântul dat în momentul în care echipa a stabilit cu voi un program de filmare.

Voi aţi făcut Antena 1 mare, nu? Oare aţi făcut mare şi echipa de producţie?!?

În concluzie, pot să înţeleg orice formă de victimizare. Şi poate că acum vă pare rău că aţi ales drumul ăsta, mai ales văzând că există viaţă pentru „Chefi la Cuţite” şi fără voi. Cu nişte Chefi foarte buni, poate cei mai buni pe care îi are România azi. Dar, fiţi corecţi voi cu voi, măcar acum şi întrebaţi-vă:

1. A fost corect să puneţi oboseala pe seama emisiunii când aţi avut peste cinci luni de pauză?

2. A fost în regulă să nu ţineţi cont de o echipă de 100 de oameni care erau pregătiţi să filmeze? Echipă care a avut grijă de voi atâţia ani?

3. E ok să jigniţi locul care v-a dat atâtea şanse chiar şi după proiecte care n-au funcţionat, oamenii care şi în al 12-lea cea au încercat să găsească o soluţie pentru a vă îndeplini doleanţele? Mai puţine zile de filmare, mai puţine ore de muncă pe zi...şi alt detalii ce ţin de conţinut...ştiţi voi foarte bine...

4. Este corect să vă consideraţi mai presus de orice? Să demonizaţi locul care v-a protejat şi respectat, din toate punctele de vedere, atâţia ani? Şi apoi, după ce acuzaţi oboseala cu trei săptămâni înainte şi schimbaţi TOATĂ programa de filmări şi de difuzare, care impactează atâţia oameni... tot voi pozaţi în victime?

Mai ştii, Cătăline, când ne distram toţi la petreceri? Când ieşeam toţi în gaşcă şi râdeam şi ne povesteam bucuriile şi necazurile? Mai ştii când eram prieteni? Când s-a transformat totul într-un fictiv şi sinistru „abuz” la care aţi fost supuşi?

Mă uitam prin pozele strânse în toţi toţi aceşti ani şi tot ce am văzut era bucurie, prietenie şi familie.

Mai ştii, Cătă, când erai stresat că nu ştii dacă ai vorbit bine, dacă te-ai exprimat cum trebuie, dacă ai transmis ce trebuie în emisiuni? Pe atunci nu erai mai mare decât Antena 1? Mai ştii când veneam cu toţii la servici şi începeam cu glume în backstage? Când ne spunea Sorin bancuri şi râdeam toţi, când venea Jeni şi ne aducea mâncarea, când ne povesteam necazurile....când termineam filmările seara şi ne întrebai dacă venim la club? Probabil pe vremea aia nu erai aşa obosit....Mai ştii?

Cum se face că în cei 12 ani nu aţi avut nicio problemă, nu aţi încetat niciun contract, căci aţi fi putut oricând, dacă tot eraţi atât de abuzaţi. De ce aţi stat 12 ani alături de noi? Nu sunt 2, nu sunt 3, nici 5, sunt 12 ani! De aţi tot reînnoit contractele? Ce v-a determinat să faceţi asta, căci tot cu Antena aţi avut de-a face în toţi aceşti ani?! Interesant, nu-i aşa?

Gândiţi-vă şi aşa”, este mesajul integral al Roxanei Păulică, potrivit sursei citate.

Demisie cu scandal la Antena 1. Cunoscuta prezentatoare e revoltată: ”Vendetă personală”. Acuzații de discriminare
Demisie cu scandal la Antena 1. Cunoscuta prezentatoare e revoltată: ”Vendetă personală”. Acuzații de discriminare
Laura Nureldin, una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de la Antena 1, a decis să părăsească echipa Observator, unde a activat în ultimii 4 ani. Conform Cancan.ro, Laura Nureldin a...
Ministrul polonez de Externe cere poporului rus ”să alunge de la putere asasinii şi hoţii": Un atac al Kremlinului asupra NATO ”va eșua”
Ministrul polonez de Externe cere poporului rus ”să alunge de la putere asasinii şi hoţii": Un atac al Kremlinului asupra NATO ”va eșua”
Polonia a oferit Ucrainei o asistenţă militară de circa 8,4 miliarde de euro în ultimii doi ani pentru a o ajuta în războiul cu Rusia, a declarat joi, 25 aprilie, ministrul polonez de externe...
#chefi la cutite, #Catalin Scarlatescu, #antena 1, #mesaj, #atac , #stiri media