Materiale de campanie ale PSD, rupte in Brasov

Vineri, 18 Mai 2012, ora 23:47
1963 citiri
Materiale de campanie ale PSD, rupte in Brasov
Foto: Arhiva

Presedintele PSD Brasov Constantin Nita a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa, ca in mai multe zone ale judetului, afisele si banerele candidatilor PSD sunt rupte sau vandalizate, iar in municipiul resedinta de judet nu primeste aprobare de la primarie pentru desfasurarea unor manifestari in Piata Sfatului.

Alegeri Brasov 2012

"Esti nevoit sa faci campanie din casa in casa pentru a spune electoratului ce doresti sa faci pentru localitatea respectiva. In municipiul Brasov nu primesti aprobare sa pui un baner sau sa faci o manifestare in Piata Sfatului, iar daca o faci esti amendat. Unii sefi de la deconcentrate, cum este cel de la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate sau de la ADS, se ocupa de campania electorala desi premierul a cerut clar sa nu se implice in astfel de actiuni.

Asa stau lucrurile la Brasov. Pana nu vom lua niste masuri foarte dure si Guvernul nu se va implica, probabil ca nu se vor rezolva problemele, adica sa fie schimbati cei care nu-si fac treaba. Se doreste ca un singur candidat sa fie cunoscut la Brasov, George Scripcaru, iar restul nu", a subliniat Constantin Nita.

Alegeri Locale 2012

Sursa citata a spus ca in zona Sacele s-au rupt toate banerele si afisele PSD, singurul loc unde s-a intamplat asa ceva pana acum, iar la Zarnesti, Bod, Rupea o parte dintre materialele electorale au fost vandalizate precizand ca "este o fratie portocalie greu de destramat".

Presedintele PSD Brasov a mai spus ca i-a solicitat lui George Scripcaru, in calitatea sa de presedinte al organizatiei judetene a PDL Brasov, si celorlalti presedinti de partide din Brasov sa nu-si mai rupa afisele si banerele electorale unii altora.

"Poate ca unii isi permit, pentru ca au bani foarte multi, dar noi nu ne putem permite sa le refacem ori de cate ori se rup. Sunt si acte de vandalism, de mazgalire, de rupere, ceea ce ne arata cat de civilizati suntem. Eu sper ca toate partidele vor intelege ca nu asa se face campanie electorala in secolul al XXI-lea", a mai aratat Constantin Nita.

Eveniment Quarterly Report

Traseismul, boala incurabilă a politicii românești. Toate partidele parlamentare au deschis porțile pentru trădători
Traseismul, boala incurabilă a politicii românești. Toate partidele parlamentare au deschis porțile pentru trădători
Cu doar câteva luni înainte de maratonul celor patru rânduri de alegeri din 2024, partidele parlamentare au început să îmbrățișeze fenomenul traseismului politic și au deschis ușa, cu...
Primarul Nicușor Dan anunță că lucrările pentru reparaţia trotuarelor continuă FOTO
Primarul Nicușor Dan anunță că lucrările pentru reparaţia trotuarelor continuă FOTO
Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a anunțat duminică, 24 septembrie, că lucrările pentru reparaţia trotuarelor continuă. Administraţia Străzilor Bucureşti execută, în prezent, reparaţii...
#Brasov Nita materiale rupte, #afise PSD campanie rupte , #stiri Constantin Nita