Poliţia apelează la populaţie pentru a-l găsi pe autorul dublei crime din Timișoara. Cum arată criminalul VIDEO

Miercuri, 28 Iunie 2023, ora 14:20
8560 citiri
Poliţia apelează la populaţie pentru a-l găsi pe autorul dublei crime din Timișoara. Cum arată criminalul VIDEO
Criminalul căutat de poliție FOTO captură video

Poliţia apelează la sprijinul populaţiei pentru găsirea autorului dublei crime care a avut loc marţi seară în centrul Timișoarei, prezentând şi semnalmentele agresorului, precum şi imagini cu acesta.

”Având în vedere evenimentul nefericit ce a avut loc în Piaţa Ţepeş Vodă din Timişoara, în noaptea de 27.06.2023, vă informăm că poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, depun toate eforturile în vederea identificării bărbatului bănuit de comiterea infracţiunii de omor calificat şi tragerea acestuia la răspunderea penală.

Ancheta este în plină desfăşurare, se folosesc toate mijloacele şi tehnica din dotare şi se cooperează cu poliţiştii din judeţele limitrofe, astfel încât rezultatele să fie pe măsură.Totodată, apelăm şi la sprijinul populaţiei, oferindu-vă câteva semnalmente ale bărbatului”, transmit poliţiştii.

Conform Poliţiei, este vorba despre un bărbat în vârstă de aproximativ 30-35 de ani, 1.80 înălţime, păr brunet, nebărbierit, purta pantaloni scurţi, închişi la culoare, bluză de trening cu glugă gri şi un rucsac, posibil să fie rănit la mâna dreaptă( purta un bandaj improvizat).

”În cazul în care observaţi vreo persoană cu semnalmentele de mai sus, vă rugăm să apelaţi Serviciul de urgenţă 112 şi să nu intraţi în contact cu aceasta”, recomandă poliţiştii.

Doi bunici, de 75 şi 78 de ani, care locuiesc în centrul oraşului Timişoara, chiar lângă Tribunalul Timiş şi care marţi seară vorbeau la telefon cu nepotul lor din Germania, au auzit zgomote în apartament şi i-au spus nepotului că cineva ar fi intrat peste ei, apoi convorbirea telefonică s-a întrerupt.

Nepotul l-a sunat imediat pe verişorul lui, care locuieşte în Timişoara, iar acesta s-a dus în grabă la locuinţa bunicilor. Când a intrat în apartament, i-a găsit pe cei doi bătrâni morţi, dar a dat şi peste cel care i-a atacat.

Criminalul a apucat să îl înjunghie şi pe nepotul bătrâinilor, înainte de a fugi.

”La data de 27 Iunie 2023,în jurul orei 22:30, poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că într-un imobil din Piaţa Ţepeş Vodă din Timişoara, un bărbat şi-a găsit bunicii decedaţi (un bărbat în vârstă de 75 de ani şi o femeie în vârstă de 78 de ani), iar în locuinţă a surprins o persoană necunoscută care a fugit”, a anunţat şi IPJ Timiş.

Poliţiştii îl caută acum pe criminal şi au deschis dosar penal pentru omor calificat.

”Poliţiştii efectuează cercetări în vederea depistării persoanei şi stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc acest eveniment nefericit. S-a întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii înfracţiunii de omor calificat, cercetările fiind continuate sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş”, a mai precizat IPJ Timiş.

Orașul în care se deschide Muzeul Bibliei, unic în România. Inițiatorul deține o colecție de peste 1.100 de cărți sacre, unele extrem de rare
Orașul în care se deschide Muzeul Bibliei, unic în România. Inițiatorul deține o colecție de peste 1.100 de cărți sacre, unele extrem de rare
Timișoara va găzdui, în scurt timp, un muzeu unic în România, dedicat Bibliei. Acest muzeu va fi deschis de către Ionel Tuțac, cel mai important colecționar de biblii de la noi din țară....
Motivul pentru care românii rămân cel mai des fără permisul de conducere. Acțiunea „Blocada” a poliției s-a terminat cu amenzi de peste patru milioane de lei
Motivul pentru care românii rămân cel mai des fără permisul de conducere. Acțiunea „Blocada” a poliției s-a terminat cu amenzi de peste patru milioane de lei
Poliţiştii rutieri au constatat, în ultimele 24 de ore, peste 100 de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice, au reţinut 870 de permise de conducere. Din total, 397 au fost...
#criminal, #Timisoara, #politie, #apel, #populatie, #dubla crima , #crima