Cristian Preda: Victor Ponta si Ramona Manescu au in comun pasiunea pentru cursele de masini

Miercuri, 28 August 2013, ora 13:01
2473 citiri
Cristian Preda: Victor Ponta si Ramona Manescu au in comun pasiunea pentru cursele de masini
Foto: Arhiva

Europarlamentarul PDL Cristian Preda crede ca Ramona Ranescu a fost aleasa de premierul Victor Ponta pentru Ministerul Transporturilor din cauza pasiunii comune pentru cursele e masini.

Intr-o postare pe blogul sau, Cristian Preda citeaza dintr-un interviul dat unui ziar dat de Ramona Manescu care spune ca este pasionata de masini. "Imi place foarte mult sa pilotez masini. Particip si la tot felul de raliuri, teste pe diferite tipuri de masini, derapaje controlate, fie pe gheata, fie pe uscat. Am participat si in tara si in strainatate, de exemplu, in Finlanda, pe lacuri inghetate", marturiseste Ramona Manescu.

"Intre un fost sef al vamilor anchetat de DNA si experienta derapajului controlat, copilotul din fruntea executivului a ales varianta a doua. Un alt derapaj - de data asta, necontrolat - ne-a facut cadou seful de partid al dnei Manescu", comenteaza Cristian Preda.

A.V.

#Victor Ponta Ramona Manescu raliuri, #Cristian Preda Ramona Manescu Ponta curse, #Ponta Manescu pasiune raliuri , #europarlamentar