Diaconescu, in asteptarea verdictului judecatorilor: Va avea sau nu partid?

Miercuri, 17 August 2011, ora 15:13
1782 citiri
Diaconescu, in asteptarea verdictului judecatorilor: Va avea sau nu partid?
Foto: Arhiva

Patronul OTV, Dan Diaconescu, asteapta, miercuri, unda verde de la judecatorii Curtii de Apel Bucuresti pentru a-si infiinta propriul partid, dupa ce Tribunalul Bucuresti a respins cererea de infiintare a Partidului Poporului-Dan Diaconescu.

"Verdictul va fi anuntat de judecatori in jurul orei 16:00. Asa am fost anuntati. Asteptam", a spus Dan Diaconescu.

Dupa cateva ore de la audieri, Diaconescu s-a aratat convins ca nici miercuri judecatorii nu vor da o sentinta in favoarea sa. In acest caz, sustine el, are deja solutii de rezerva.

"Vom prelua unul dintre partidele existente in Romania. Se va intampla chiar astazi. Trebuie sa raspundem cu acelasi arme", a spus Diaconescu, aratand ca una dintre strategii este de a se prezenta in alegeri sub umbrela Partidului Initiativa Nationala, condus de Lavinia Sandru.

El a reiterat ideea ca numele partidului nu va fi schimbat, deoarece se asteapta ca judecatorii sa se opuna si acestui demers. "Si atunci vom merge cu acest nume: PIN", a subliniat el.

Inconjurat de presa si de cativa dintre sustinatorii partidului sau, Dan Diaconescu a anuntat ca mai are alte sapte partide de rezerva cu care poate candida, printre care si unul al jurnalistilor. "Si pentru prima oara va intra in Parlament si un partid al jurnalistilor sau condus de jurnalisti", a spus Diaconescu inainte de a intra in sala de judecata, dupa care a adaugat: "Daca vom fi acceptati, atunci ma astept ca alegerile sa fie amanate".

#Dan Diaconescu partid instanta, #Diaconescu interzicere partid , #Partidul Poporului