Cum a batjocorit unul dintre miliardarii României o echipă de polițiști: "Trabucul ăsta valorează cât unul dintre voi"

Duminica, 07 Ianuarie 2024, ora 10:11
14096 citiri
Cum a batjocorit unul dintre miliardarii României o echipă de polițiști: "Trabucul ăsta valorează cât unul dintre voi"
Dan Grigoriu FOTO captura cancan.ro

Dan Grigoriu este unul dintre miliardarii României și a devenit cunoscut în cursul anului 2011, când a încasat în jur de 23 de milioane de euro de la Autoritatea Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor, pentru un teren de 9,4 hectare din Otopeni, pentru care acesta deținea drepturile litigioase.

Omul de afaceri și fiul său Mihnea au acum probleme cu legea, din cauza comportamentului avut față de o patrulă de Poliție. Concret, potrivit gandul.ro, în luna noiembrie a anului trecut, aceștia au parcat pe o trecere de pietoni din apropierea unui restaurant din Floreasca, unde veniseră să cineze, un Lamborghini URUS cu o valoare de piață de peste 300.000 de euro.

Cei doi ar fi ignorat total mesajul Poliției Locale, care le-a cerut să mute mașina și au intrat în restaurant, moment în care unul dintre reprezentanții autorităților s-a apucat să scrie înștiințarea prin care șoferul era chemat la sediul pentru a fi sancționat.

Conform sursei citate, Dan Grigoriu a refuzat să se legitimeze și ar fi început să-i amenințe pe polițiștii locali: „Voi nu știți cu cine v-ați pus!”, „Sectorul e mic, ne mai întâlnim!” și ar fi repetat de mai multe ori „Vă distrug!”.

Pe acest fond, polițiștii locali ar fi declarat în fața anchetatorilor că Mihnea Grigoriu ar fi ieșit nervos din restaurant și ar fi lăsat de înțeles, din gesturi, că intenționează să-i lovească pe angajații primăriei, însă ar fi fost luat în brațe de tatăl său, care a încercat astfel să-l liniștească.

Totuși, Dan și Mihnea Grigoriu i-ar fi înjurat în mod repetat pe polițiștii locali, care au chemat în ajutor și alte echipaje.

În cele din urmă, milionarul și fiul său au fost încătușați și duși la sediul Poliției Locale, din Calea Griviței. Acolo, Grigoriu senior ar fi continuat să se comporte agresiv din punct de vedere verbal și chiar ar fi lăsat de înțeles că ar fi făcut karate când era tânăr și că ar deține centura neagră cu 2 dan.

Ulterior, Dan și Mihnea Grigoriu au fost transportați la Secția 1 cu o mașină a Poliției Locale. Acolo, aceștia ar fi cerut să fie lăsați să iasă la fumat în fața unității de poliție, unde și-au aprins fiecare câte un trabuc. În acest context, Dan Grigoriu le-ar fi spus polițiștilor locali aflați de față că „trabucul acesta valorează cât unul dintre voi”.

Laurențiu Reghecampf, urmărit penal, reacționează: ”Eu mă ocup de așa ceva? Victima sunt eu, nu ea!”
Laurențiu Reghecampf, urmărit penal, reacționează: ”Eu mă ocup de așa ceva? Victima sunt eu, nu ea!”
Impresara Anamaria Prodan și antrenorul Laurențiu Reghecampf și-au împărțit pumni în plină stradă în septembrie 2022, iar războiul dintre ei e departe de a fi încheiat. În urma...
Singura metodă prin care judecătoarea din procesul lui Vlad Pascu se poate retrage din dosar. Avocat: „E o presupunere”
Singura metodă prin care judecătoarea din procesul lui Vlad Pascu se poate retrage din dosar. Avocat: „E o presupunere”
Procesul lui Vlad Pascu va continua cu aceeași judecătoare, joi, 9 mai, la Judecătoria Mangalia. Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) a respins suspendarea Ancuței Popoviciu, cerere...
#dan grigoriu, #politie locala, #batjocura, #trabuc, #miliardar, #proces , #stiri sociale