Farul lui Gică Hagi a anunțat despărțirea de Denis Alibec

Miercuri, 16 August 2023, ora 12:47
2183 citiri
Farul lui Gică Hagi a anunțat despărțirea de Denis Alibec
Denis Alibec

Clubul de fotbal Farul Constanţa a anunţat, miercuri, pe site-ul său oficial, transferul atacantului Denis Alibec la gruparea Muaither SC din Qatar.

"Începând de astăzi, atacantul Denis Alibec nu mai este jucătorul echipei noastre. În vârstă de 32 de ani, Denis va evolua în continuare în Qatar, la formaţia Muaither SC, câştigătoarea Supercupei în 2003. Transferat în vara anului trecut la Farul, Denis Alibec a avut o contribuţie foarte mare la câştigarea campionatului de către clubul nostru. Mulţumim, Denis, pentru toate realizările în tricoul Farului şi mult succes mai departe", se menționează pe site-ul citat.

În 31 de partide disputate pentru Farul Constanţa în sezonul 2022-2023, atacantul a înscris 14 goluri şi a reuşit 8 pase decisive. În actualul sezon, Alibec reuşise să înscrie de 3 ori şi să ofere două pase decisive în şase partide.

Clubul qatarez l-a prezentat oficial pe Alibec pe site-ul său oficial. Conform comunicatului, atacantul român s-a arătat fericit de transfer, declarând că va face toate eforturile pentru a ajuta clubul să-şi atingă obiectivele.

Alibec este al şaptelea jucător transferat de Muaither SC în vederea sezonului 2023-2024 după uruguayanul Ramon Arias, marocanul Ayman Al-Hassouni, congolezul Guy Mbenza, malianul Mamadou Traore şi algerienii Nassim Benaissa şi Fouad Hanouq.

În cariera sa de până acum, Denis Alibec a mai evoluat pentru Inter Milano, KV Mechelen, FC Viitorul, Bologna, Astra Giurgiu, FCSB, CFR Cluj, Kayserispor şi Atromitos.

Hagi, decizie categorică în privința noului stadion din Constanța: "Nu vreau asta!"
Hagi, decizie categorică în privința noului stadion din Constanța: "Nu vreau asta!"
Noul stadion de la Constanța va avea o capacitate de 18.500 de locuri. De asemenea, clădirea stadionului va integra şi o serie de funcţiuni complementare: săli de antrenament - atletism...
Rapid își ia adio de la cupele europene: meci de coșmar pentru giuleșteni împotriva Farului
Rapid își ia adio de la cupele europene: meci de coșmar pentru giuleșteni împotriva Farului
Echipa Farul Constanţa a învins miercuri, pe teren propriu, scor 3-1, formaţia Rapid Bucureşti, în etapa a şasea din play-off-ul Superligii. Farul a deschis scorul în minutul 3, prin...
#Denis Alibec, #farul, #Gica Hagi, #despartire , #stiri fotbal