Cum să creați o oază de liniște în dormitor, cu noptierele?

Advertorial
Joi, 31 August 2023, ora 16:28
3339 citiri
Cum să creați o oază de liniște în dormitor, cu noptierele?
FOTO: unsplash.com

Atunci când ajungeți acasă, după o zi obositoare la birou, tot ce vă doriți este să vă întindeți în pat și să aveți o seară liniștită, pe cât se poate, nu-i așa? Ei bine, dacă și dumneavoastră vă numărați printre persoanele cărora le place să aibă o rutină de noapte specifică și care preferă să doarmă într-un cadru de basm, atunci rămâneți cu noi. În rândurile ce urmează vrem să vă ajutăm să vă creați un spațiu calm, o oază de liniște, în care să vă bucurați de vise frumoase tot timpul. Vă vom vorbi despre cum puteți decora dormitorul, în special ce anume să puneți pe noptierele de la capul patului pentru a crea acest cadru. Iar la final, dumneavoastră și persoana iubită vă veți putea bucura de un somn odihnitor, care va rezulta în dimineți fresh și pline de energie. Să începem!

Noptierele sunt o piesă de mobilier esențială. Asemenea dulapului pentru dormitor, și acestea din urmă sunt folositoare pentru depozitarea unor obiecte diverse. De la șosete, la pături pufoase, la jurnale de seară, cărți, sau chiar bijuterii, ele au o mulțime de funcționalități. Însă în articolul de azi vrem să ne concentrăm pe formarea unui cadru de poveste, așa cum v-am promis. După ce ați achiziționat piesa de mobilier în cauză și ați fixat-o în locul dorit din dormitor, tot ce vă rămâne de făcut este să începeți decorarea. Și ce poate fi mai palpitant decât să dați frâu liber imaginației, pentru un rezultat de milioane? În continuare, vă vom sfătui despre care credem noi că sunt cele mai potrivite decorațiuni de asortat pe mobilier, și vă vom enumera câteva obiecte pe care merită să le țineți în apropiere.

Cum să decorați noptierele?

Acum că v-ați ales noptiera preferată, a venit și momentul decorării. Printre obiectele de decor care vă vor ajuta să aduceți la viață cadrul de basm promis se numără:

  • Ghirlandele luminoase: puteți fixa pe perete un set de ghirlande luminoase, în culori calde, pentru un cadru liniștitor.
  • Lămpile de sare: sunt o alegere perfectă pentru persoanele care își doresc un cadru cu aer fresh, cu lumină de basm. Aceste lămpi au și ele lumină în culori calde, cum vă menționam și mai sus, fapt ce vă va duce cu gândul la o cameră descrisă ca în povestea preferată. Veți avea parte de un cadru cozy și calm.
  • Lumânările parfumate: având un miros puternic, puteți păstra lumânările și ca decor, fără să le aprindeți. Parfumul lor vă va însoți la fiecare pas prin dormitor, oferind un iz proaspăt și revigorant.
  • Bețișoarele parfumate: acestea sunt ceva mai puternice ca miros față de lumânările amintite anterior. Vă recomandăm să le aprindeți, așezându-le pe o tăviță specială care va colecta cenușa, pentru a simți arome vaste. De la note florate, până la cele lemnoase, aveți o mulțime de parfumuri din care puteți alege.
  • Difuzor de aromaterapie: dacă întâmpinați probleme noaptea și vă este greu să adormiți, puteți încerca să decorați și cu un difuzor cu uleiuri esențiale. Având ingrediente naturale în compoziție, ele vă vor ajuta să vă relaxați pe deplin și să aveți un somn liniștit.
  • Fotografii, cristale și plante: dacă mențiunile anterioare au fost esențiale pentru crearea cadrului de poveste, acestea din urmă nu mai sunt la fel de importante, însă merită totuși amintite. Pentru a completa la perfecție imaginea de basm a dormitorului mai puteți pune pe noptiere și fotografiile preferate, cristale pentru decor sau plante. Astfel, veți îmbina decorațiunile moderne cu cele clasice și veți reuși să vă impresionați apropiații cu aspectul final.

Am terminat cu decorațiunile, dar vrem să vă spunem și ce alte obiecte mai puteți aranja la capul patului, astfel încât să vă simțiți în largul dumneavoastră. Lângă decorul finalizat, puteți adăuga și cartea pe care o citiți în prezent, pentru o lectură calmă înainte de somn, un pahar cu apă, pentru hidratare completă de-a lungul nopții, și crema de mâini sau de față favorită, care să vă ajute pielea să-și reîncarce bateriile.

Iată-ne ajunși la final. Acum că ați aflat cum să decorați dormitorul astfel încât să reiasă o imagine perfectă de poveste, pentru un somn odihnitor, nu vă rămâne decât să navigați mediul online pentru și mai multă inspirație, și să profitați de ideile pe care le veți găsi. Vă dorim decorare plăcută și somn ușor!

Burduja, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei: „Îl provoc pe Nicuşor Dan la o dezbatere. Vreau să văd dacă are curajul să se lupte cu mine” VIDEO
Burduja, la depunerea candidaturii pentru Primăria Capitalei: „Îl provoc pe Nicuşor Dan la o dezbatere. Vreau să văd dacă are curajul să se lupte cu mine” VIDEO
Liderul PNL Bucureşti, Sebastian Burduja şi-a depus, sâmbătă, 27 aprilie, candidatura la Primăria Capitalei, şi a declarat cu acest prilej că îl provoacă pe actualul primar la o dezbatere...
CTP, devastator cu Piedone: ”Candidatul Parizer Usturoi. Așa un afront?... Semn rău pentru interlopul poporului”
CTP, devastator cu Piedone: ”Candidatul Parizer Usturoi. Așa un afront?... Semn rău pentru interlopul poporului”
Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a comentat cu aciditate ultima ieșire publică a lui Cristian Popescu Piedone, candidat la Primăria Capitalei, care și-a prezentat programul cu care vrea să...
#dormitor, #amenajare dormitor, #noptiere, #noptiere dormitor , #stiri life style