Rochia ”vrăjită” care sfidează gravitația. Cine e actrița care a purtat-o

Joi, 22 Iunie 2023, ora 14:32
8104 citiri
Rochia ”vrăjită” care sfidează gravitația. Cine e actrița care a purtat-o
Rochia controversată purtată de Emma Watson

Emma Watson probabil că nu se aştepta să se afle în centrul celor mai recente discuţii despre rochii atunci când a postat luni o fotografie pe Instagram în care purta o rochie Loewe de culoare albastră precum cerul, dar mulţi fani de pe internet au părut încurcaţi de silueta care părea să sfideze gravitatea, scrie CNN.

În imagine, mini-rochia asimetrică - având decolteul atât un vârf ascuţit, cât şi falduri atârnând liber - pare să plutească pe lângă trupul Emmei Watson. Pur şi simplu pare să nu aibă niciun mijloc vizibil de susţinere.

Iluzia optică i-a determinat pe unii fani "Harry Potter" să o întrebe pe Watson, care a interpretat-o pe Hermione Granger în filmele de mare succes, dacă nu cumva veşmântul a fost rezultatul unor vrăjitorii de la Hogwarts mai degrabă decât al unor vrăjitorii de modă. "Rochia aia spunea wingardium leviosa", este cel mai apreciat comentariu la postarea lui Watson, referindu-se la o vrajă de levitaţie folosită în cărţi şi filme. Alte comentarii, mai puţin amabile, au comparat piesa cu o umbrelă stricată sau cu ceea ce se întâmplă "când încerci să împătureşti un cearşaf".

Însă magia rochiei constă în construcţia sa abilă. Loewe, brandul spaniol condus în prezent de creatorul de modă Jonathan Anderson, a experimentat cu mare succes în ultimele sezoane rochiile care creează iluzii optice, de la siluete radicale ce se schimbă odată cu privirea până la imagini ce înşală ochiul şi te pot face să vezi dublu. Rochia mini a lui Watson provine din colecţia sa de primăvară-vară 2023, care s-a jucat cu structura şi forma şi a inclus mai multe rochii cu decolteuri similare.

De atunci, piesele colecţiei au fost văzute la Zendaya, Emily Ratajkowski şi Dakota Fanning - care au purtat fiecare look-uri cu flori de anthurium sugestive - în timp ce Gal Gadot a optat pentru o rochie midi pannier neagră mai subtilă pentru un eveniment recent la Tiffany & Co. din New York.

Beyoncé şi-a început turneul "Renaissance" cu un body Loewe personalizat, cu un motiv de mănuşi negre şi unghii roşii care imitau braţele vedetei, în timp ce Karlie Kloss şi-a anunţat sarcina pe covorul roşu de la Met Gala într-o rochie-iluzie cu perle de la această marcă, care o strânge pe corp, iar săptămâna trecută, Jennifer Lawrence a păşit pe covorul roşu din Madrid pentru noul său film, "No Hard Feelings", într-o rochie Loewe nude cu decolteu în formă de inimă plutitor.

Loewe nu este singurul brand care păcăleşte ochiul cu forme suprarealiste de rochii în acest sezon - prezentând ultima sa colecţie Haute Couture în ianuarie, Viktor & Rolf a sfidat legile fizicii cu rochii de bal construite pe şi în jurul modelelor care le purtau. La Cannes, modelul Elsa Hosk a păşit pe covorul roşu într-unul dintre cele mai subtile (şi mai simple din punct de vedere spaţial) look-uri, care prezenta un al doilea corset aparent nealiniat cu corpul ei.

Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Biroul Electoral Central a stabilit, vineri, 26 aprilie, măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând, între altele,...
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
#Emma Watson, #rochie, #gravitatie , #stiri externe