Fosta iubita a premierului David Cameron a devenit maicuta

Duminica, 29 Aprilie 2012, ora 14:45
2073 citiri
Fosta iubita a premierului David Cameron a devenit maicuta

In anii '90, Laura Adshead, acum in varsta de 44 de ani, se intalnea cu actualul premier britanic David Cameron, ea lucrand atunci pentru Partidul Conservator. In 2008, coplesita de succes, dar si de viata stresanta pe care o traia si de abuzul de substante, s-a retras la o manastire din SUA.

Viata fostei iubite a politicianului a iesit la iveala in urma difuzarii unui documentar, ea nefiind personajul-cheie, in jurul caruia se concentreaza poevestirea. Totusi, firul vietii sorei John Mary, care poate fi confundata cu oricare dintre cele 36 de maicute de la manastirea izolata, nu poate fi trecut cu vederea.

L-a cunoscut pe actualul premier la Oxford, la sfarsitul anilor '80, dar au inceput sa iasa impreuna abia in 1990, relatia durand pana in 1991. Adshead a devenit secretara pentru corespondenta a premierului britanic de atunci, John Major, informeaza Daily Mail.

Vietile lor s-au despartit apoi, chiar daca se pare ca David Cameron a fost foarte afectat de despartirea de tanara blonda si supla. Acesta a devenit tot mai implicat in politica, in timp ce fosta sa iubita a iesit din acaesta lume, ducandu-se sa studieze afacerile in Philadelphia.

A lucrat apoi, in functie de conducere, la Ogilvy & Mather, o cunoscuta agentie de publicitate. Insa stresul, succesul, toate acestea au fost prea mult pentru ea. A inceput sa bea si sa abuzeze de substante, pana cand a simtit ca trebuie sa paraseasca si aceasta lume. A ales manastirea de pe dealurile Connecticutului, la trei ore de New York.

"Credeam ca viata mea va evolua normal, ca voi intalni pe cineva, ca ma voi casatori, ca voi avea copii, insa nu aceasta este calea pe care Dumnezeu mi-a pregatit-o", afirma sora John Mary in documentar.

In prezent, aceasta declara ca stilul de viata pe care l-a dus candva nu ii aducea decat singuratate. "Simt ca am incercat marea majoritate a lucrurilor care ar trebui sa te faca fericit. Aceasta calatorie pe mine m-a dus la alcoolism si dependenta de droguri", mai spune sora John Mary, cea care la evenimente mondene isi petrecea timpul in compania printului Albert de Monaco sau a nepoatei lui Estee Lauder, Aerin.

Înghesuială electorală la inaugurarea șantierului Spitalului Regional al Olteniei. Lia Olguța Vasilescu a venit cu o bordură VIDEO
Înghesuială electorală la inaugurarea șantierului Spitalului Regional al Olteniei. Lia Olguța Vasilescu a venit cu o bordură VIDEO
Lucrările la noul Spital Regional al Olteniei au început vineri, 26 aprilie, cu ceremonia ”primei lopeți” la care au participat mai mulți politicieni aflați în febra campaniei electorale....
PSD, după trimiterea lui Clotilde Armand în judecată: ”Nicuşor Dan să aleagă dacă merge cu penalii în campanie”
PSD, după trimiterea lui Clotilde Armand în judecată: ”Nicuşor Dan să aleagă dacă merge cu penalii în campanie”
Social-democraţii consideră că, după trimiterea în judecată a inculpatei Clotilde Armand, candidatul pentru Primăria Generală Nicuşor Dan are obligaţia morală să îşi clarifice...
#iubita David Cameron maicuta, #sora John Mary David Cameron, #David Cameron viata personala , #Marea Britanie
Comentarii
Poza tr2006
tr2006
rank 5
de bine ce-i mergea, s-a apucat de baut si de droguri