Comparație între Eva Măruță și Kevin din Singur Acasă: ”Măi, oameni răi, fiți ofticați, că altă treabă nu aveți!”

Miercuri, 10 Ianuarie 2024, ora 17:16
19147 citiri
Comparație între Eva Măruță și Kevin din Singur Acasă: ”Măi, oameni răi, fiți ofticați, că altă treabă nu aveți!”
Eva Măruță, în rol principal

Eva, fiica de 8 ani a cuplului Andra - Cătălin Măruță, este vedeta noului film care a apărut pe piață la începutul anului 2024 și care se află deja în fruntea box-office-ului românesc.

„Tati Part-Time” este filmul în care Eva Măruţă joacă alături de actorul Alex Bogdan. Comedia este regizată de BRomania (Matei Dima) şi Letiţia Roşculeţ.

Producţia a fost lansată în toate cinematografele din ţară la începutul anului, în data de 2 ianuarie, și urmăreşte relaţia dintre avocatul Iustin, interpretat de Alex Bogdan („Haita de acţiune”, „Mangaliţa”, „Mondenii”) şi fina lui Maya, pusă în scenă de Eva Măruţă.

Comedia cu Alex Bogdan şi Eva Măruţă în rolurile principale a adus deja peste 144.000 de spectatori în sălile de cinema din întreaga ţară, conform cinemagia.ro, aflându-se pe primul loc în box-office-ul românesc.

Din păcate, puștoaica Eva a devenit ținta a numeroase critici pe rețelele sociale, care i-au făcut pe părinții Cătălin Măruță și Andra să reacționeze la rândul lor.

„Da, recunosc că atunci când am citit articolul, mi-au dat lacrimile! Probabil părinții mă înțeleg”, a comentat Andra la o postare mai lungă a lui Cătălin.

De asemenea, conform stiridecluj.ro, în apărarea Evei a sărit un cunoscut critic de modă, Ștefan Farrell, organzatorul unuia dintre cele mai cunoscute festivaluri de modă din Ardeal, care a comparat-o pe fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță cu celebrul Macaulay Culkin din seria Singur Acasă..

”La noi, dacă ești copil de bani gata și apari pe sticlă, este clar ca ești catalogat ca "distrus" de unii din cauza invidiei și încep haterii cu remarci fără sfârșit, de genul că ai o "copilărie distrusă", că ești "exploatat", "lipsit de talent", că ești "pierdut, copil chinuit", "fata lu' tata", etc.

Acestea sunt catalogarile unor oameni cu mintea odihnită la adresa Evei Maruta, fiica cântăreței Andra și a lui Cătălin Măruță, imediat după lansarea filmului "Tati Part-Time", film în care fetița joacă in rol principal alături de actorul Alex Bogdan.

Am fost invitat la film de Cătălin Măruță în Cluj -Napoca și mi-a plăcut cum a jucat Eva și văd în ea potențial de viitoare mare actriță de film. Cred că așa joacă o fetiță star de cinema.

Dacă ar fi reacționat așa și americanii vis-a-vis de Macaulay Culkin după premiera filmului "Singur acasă", n-ar mai fi ieșit probabil "Singur acasă 2”.

În schimb, americanii sunt deștepți și știu să-și încurajeze talentele încă de la lansare. La ei, fiecare "copil star" e întâmpinat cu încurajări, aprecieri și complimente. La noi, viceversa.

Am văzut-o pe Eva Măruță în Cluj la Cinema City alături de Andra si de Catalin, respectiv alături de Alex Bogdan, actorul din rolul principal și am remarcat o fetiță sfioasă, ușor intimidată de toate privirile și de reporterii din sala de cinema, o copilă care a dat tot ce-a putut ea mai bun, a vorbit fanilor de pe scenă, a folosit cuvinte potrivite și a căutat tot timpul mâna mamei ...

Măi, oameni rai... Un copil neobrăzat și prost crescut, cum l-au catalogat unii, nu se fâstâcește, o fetiță impertinentă nu s-ar fi dat după fusta mamei, în lateral, atunci când zeci de mâini o felicitau!

Are doar 8 ani și e WOW!

Sunteți ofticați? Foarte bine .... fiți ofticați, că altă treabă nu aveți!”, a afirmat Farrell, conform sursei citate.

Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Cum vrea AUR să facă „Europe Great Again”. „Comisia Europeană urmăreşte să transforme uciderea de copii nenăscuţi într-un drept fundamental european”
Preşedintele AUR, George Simion, a propus, la Conferinţei Internaţionale „Make Europe Great Again” care a avut loc, sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, ca toate partidele...
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
George Simion intervine în scandalul „moldovenilor din Buzău”. „Premierul nostru a glumit. Nu este moldovean, probabil este Rrom”
Preşedintele AUR, George Simion, a declarat sâmbătă, 27 aprilie, la Palatul Parlamentului, la Conferinţa Internaţionale „Make Europe Great Again”, că zilele trecute, premierul Marcel...
#Eva Maruta, #Film, #Singur Acasa, #Macaulay Culkin , #stiri media