Miracol petrecut într-o biserică, filmat de credincioși: Fecioara Maria a ”lăcrimat”, oamenii înmărmuriți VIDEO

Vineri, 17 Noiembrie 2023, ora 00:29
4638 citiri
Miracol petrecut într-o biserică, filmat de credincioși: Fecioara Maria a ”lăcrimat”, oamenii înmărmuriți VIDEO
Statuia Fecioarei Maria filmată ”plângând” în Mexic FOTO / Mysteries

Un fenomen neobișnuit, un miracol cum au spus unii martori oculari, s-a petrecut într-o biserică din orașul El Canal, Colima, din Mexic. Oamenii au filmat ”minunea”, iar credincioșii au rămas înmărmuriți de emoții văzând ciudatul eveniment.

Sute de credincioși și spectatori s-au adunat la statuia spirituală din biserică în speranța că vor fi martorii unui miracol, când Fecioara Maria a izbucnit ”în lacrimi”, potrivit Daily Mail.

Un videoclip care a fost postat pe rețelele de socializare a arătat picături ale lacrimilor căzând din ochii statuii și curgând pe fața ei. Unii au spus chiar că ochii statuii au devenit roșii în timp ce lacrimile curgeau.

Descoperire neașteptată făcută de medicii britanici privind mesele zilnice: Secretul celor 14 ore neștiut de oameni

Alți localnici au continuat să asocieze lacrimile Mariei cu violența persistentă din statul Colima din acest an. Până în octombrie, au fost 702 omucideri intenţionate confirmate de Parchetul din Colima.

Lacrimile statuii i-au făcut pe spectatori să creadă că ea încearcă să semnaleze pacea în comunitatea plină de violență.

În aprilie, o academie a Vaticanului din Italia și-a propus să investigheze „fenomenele mistice” din întreaga lume, inclusiv statuile „plângătoare” ale Fecioarei Maria, stigmate și viziuni de fantome în cadrul planurilor pentru un nou observator dedicat.

Academia Internațională Pontificală Mariana, care s-a descris ca o instituție științifică a Sfântului Scaun, a sperat să descopere „aproximativ o sută de fenomene în curs” doar în Italia.

Secrete descoperite în Triunghiul Bermudelor. Un explorator uimit de dovezile din adâncurile oceanului VIDEO

Pe lângă faptul că se adâncesc în misterioasa Fecioară Maria plângătoare din întreaga lume, ei s-au dedicat și investigării vederilor de fantome, locuțiunilor interioare și stigmatelor - pe care credincioșii le văd ca semne corporale, cicatrici sau dureri corespunzătoare rănilor de răstignire ale lui Iisus Hristos.

În 2018, o altă Fecioară Maria, de data aceasta în Argentina, a fost văzută „plângând” cu lacrimi de sânge.

Însăși Fecioara Maria este cunoscută drept patroana tuturor ființelor umane, deoarece le privește cu grijă maternă și este cunoscută ca fiind cele mai demne figuri feminine din creștinism.

În septembrie 2019, alți credincioși au spus că au văzut „lacrimi” curgând pe fața unui tablou cu Fecioara Maria și că el este un „semn al lui Dumnezeu” într-o biserică din Chicago, Statele Unite.

Nicușor Dan se află pe primul loc în intențiile de vot ale bucureștenilor. Cât de mulțumiți sunt locuitorii Capitalei de cum arată orașul lor SONDAJ
Nicușor Dan se află pe primul loc în intențiile de vot ale bucureștenilor. Cât de mulțumiți sunt locuitorii Capitalei de cum arată orașul lor SONDAJ
Nicuşor Dan, actualul primar al Capitalei se află pe primul loc în intenţiile de vot ale bucureştenilor pentru postul de primar general, cu 31% din opţiuni, urmat de Gabriela Firea cu 24% şi...
CTP, în stare de intoxicație înainte de alegeri: ”Alung duhurile rele cu matematică, nu cu usturoi”
CTP, în stare de intoxicație înainte de alegeri: ”Alung duhurile rele cu matematică, nu cu usturoi”
Jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care a avut în ultima perioadă reacții acide despre unii candidați la Primăria Capitalei, a publicat pe rețelele sociale un text surprinzător, în care...
#fecioara maria, #statuie fecioara maria, #miracol, #miracole Fecioara Maria, #miracole, #minune, #miracole biserica, #biserica , #stiri externe