Șocul unei femei care s-a trezit cu o moștenire uriașă primită de la fostul iubit după moarte. Cei doi nu mai vorbeau de mulți ani: "Mi-a lăsat totul"

Vineri, 09 Februarie 2024, ora 10:51
15161 citiri
Șocul unei femei care s-a trezit cu o moștenire uriașă primită de la fostul iubit după moarte. Cei doi nu mai vorbeau de mulți ani: "Mi-a lăsat totul"
Fostul iubit al femeii i-a lăsat acesteia 700.000 de dolari prin testament FOTO Pixabay

O femeie a rămas șocată când a aflat că fostul ei iubit, cu care nu mai vorbise de la despărțirea lor acum trei ani, i-a lăsat o sumă mare de bani după moartea sa.

Cu toate acestea, părinții fostului ei iubit nu vor ca ea să primească niciun ban din acești bani și insistă să le lase lor moștenirea.

Acum, femeia este în conflict cu ei, mai ales că fostul ei iubit i-a scris și o scrisoare lungă spunându-i cât de mult își dorea ca ea să primească acei bani.

Fostul iubit al femeii i-a lăsat acesteia 700.000 de dolari prin testament, după trei ani de tăcere între ei.

"Nu ne-am căsătorit niciodată"

Femeia a dezvăluit pe Reddit că ea și fostul ei iubit au fost împreună timp de 20 de ani. "Nu ne-am căsătorit niciodată pentru că nu am simțit niciodată necesar și nu aveam copii", a scris ea, adăugând că fostul ei prieten a făcut o vasectomie pentru a preveni apariția copiilor.

Acum trei ani, femeia a descoperit că iubitul ei a înșelat-o, și au rupt relația. Bărbatul s-a căsătorit în cele din urmă cu femeia cu care a înșelat-o.

În timpul acelei perioade, femeia a găsit din nou dragostea, iar ea și actualul ei iubit au o fiică împreună. "Suntem foarte fericiți și iubim foarte mult mica noastră familie," a scris femeia.

În ciuda faptului că se află într-o nouă relație, femeia a afirmat că fostul ei iubit a continuat să îi trimită mesaje în zile importante precum aniversările și sărbătorile. Cu toate că acesta a încercat să ia legătura de-a lungul anilor, femeia susține că nu i-a răspuns niciodată.

Situația a devenit tensionată însă, curând după ce a avut copilul. A explicat că fostul ei iubit i-a trimis un mesaj lung acuzând-o că l-a înșelat în timp ce erau încă împreună. Ea nu a răspuns la acel mesaj și aceea a fost ultima dată când a auzit de la el.

"Mi-a lăsat totul"

Cu patru luni în urmă, ea a aflat că fostul ei iubit și-a luat viața. "Soția lui urma să nască", a dezvăluit femeia. "Am fost surprinsă."

După moartea fostului ei iubit, un executor testamentar a contactat-o pentru a o informa că a moștenit o parte semnificativă din avere.

"Am primit o scrisoare de la el cerând scuze pentru ceea ce a făcut și spunând că mă iubea și îmi dorea mie și familiei mele fericire și că voia să ajute."

Soția și părinții bărbatului sunt "foarte furioși" că el a lăsat o mare parte din avere fostei sale prietene și cer ca ea să le dea totul.

"Angajează un avocat"

Mulți oameni au îndemnat femeia să caute ajutorul unui avocat în legătură cu situația. "Trebuie să vorbești cu un avocat. Soția și copilul lui pot avea un drept legal asupra averii. Trebuie să îți pui toate lucrurile în ordine", a comentat un utilizator.

"Angajează un avocat să se ocupe de detaliile. Nu cheltui acești bani... ei ar putea contesta testamentul," a sugerat un alt utilizator. "Nu ești obligată să returnezi niciun ban decât dacă este ordonat de instanță."

Majoritatea oamenilor au argumentat că femeia are dreptul la acei bani deoarece a fost una dintre ultimele dorințe ale fostului ei ca ea să îi primească. Fostul ei iubit a luat decizii concrete privind distribuția activelor sale la moartea sa, așa cum este ilustrat în scrisoarea pe care a scris-o, și în afara dramei familiale, pare rezonabil ca dorințele lui să fie respectate.

"Ți-a dat ție. Cu siguranță asta a vrut. În ceea ce privește meritul tău, este greu de înțeles de ce ai fi mai puțin merituoasă decât soția și părinții. Cu siguranță ai însemnat ceva pentru el, ați împărțit viața pentru mulți ani. Nu cred că ai motive să te simți rău," a scris un utilizator.

"Nu tu ești cea care ia această decizie, el a fost. Nu este nevoie ca ei să te blameze pe tine," a notat un alt utilizator.

Un bărbat din Suceava și-a răpit fosta iubită și a dus-o la o mănăstire pentru exorcizare. Cum a scăpat victima
Un bărbat din Suceava și-a răpit fosta iubită și a dus-o la o mănăstire pentru exorcizare. Cum a scăpat victima
Un bărbat în vârstă de 60 de ani, din Suceava, a fost condamnat la 1 an și 6 luni de închisoare cu suspendare, după ce și-a sechestrat fosta iubită și a dus-o la o mănăstire pentru...
Cum a fost pedepsit un fotbalist de națională din Iran pentru că a îmbrățișat o femeie VIDEO
Cum a fost pedepsit un fotbalist de națională din Iran pentru că a îmbrățișat o femeie VIDEO
Portarul internaţional Hossein Hosseini a fost suspendat timp de un meci de către Federaţia Iraniană de Fotbal pentru că a luat în braţe o suporteriţă în timpul unui meci din campionat,...
#femeie, #soc, #avere, #testament, #fost iubit , #stiri magazin