Prima reacție a actorilor din ”Friends” după moartea lui Matthew Perry

Marti, 31 Octombrie 2023, ora 08:20
2402 citiri
Prima reacție a actorilor din ”Friends” după moartea lui Matthew Perry
Actorii din Friends

Actorii serialului "Friends" au declarat luni că sunt "total devastaţi" de moartea actorului Matthew Perry, care l-a interpretat pe prietenul lor Chandler în serialul cult, potrivit AFP.

"Suntem cu toţii devastaţi de pierderea lui Matthew", au declarat Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc şi David Schwimmer într-o declaraţie comună, prima de la decesul survenit sâmbătă. Am fost mai mult decât colegi pe platou. Suntem o familie".

Actorul a murit la vârsta de 54 de ani. El a fost găsit inconştient sâmbătă de asistentul său în jacuzzi-ul din casa sa din Los Angeles.

De la moartea sa, colegii săi din "Friends" au păstrat tăcerea.

"Sunt atât de multe lucruri de spus, dar deocamdată ne vom rezerva un moment pentru a plânge şi a procesa această pierdere de neînţeles", au explicat ei în declaraţie. "Deocamdată, gândurile şi dragostea noastră se îndreaptă către familia lui Matty, prietenii şi toţi cei care l-au iubit în întreaga lume".

Matthew Perry se lupta de ani de zile cu dependenţa sa de analgezice şi alcool. Cauza morţii sale nu este încă cunoscută.

Moartea sa neaşteptată a provocat o avalanşă de omagii, de la personalităţi importante de la Hollywood până la premierul canadian Justin Trudeau.

Un adevărat fenomen cultural, serialul "Friends", difuzat între 1994 şi 2004, a marcat o întreagă generaţie de telespectatori.

Acesta relatează aventurile unor prieteni veseli - Rachel, Monica, Phoebe, Joey, Ross şi Chandler - în New York, presărate cu relaţii romantice, în special între Monica şi Chandler şi saga fără sfârşit dintre Rachel şi Ross.

De la anunţul morţii lui Matthew Perry, au reacţionat şi co-creatorii serialului, Marta Kauffman şi David Crane.

"Suntem şocaţi şi profund, profund întristaţi... Încă pare imposibil", au explicat aceştia într-o declaraţie comună cu producătorul executiv Kevin Bright.

Pe lângă succesul serialului "Friends", care i-a adus o faimă mondială, Matthew Perry a jucat în filme precum "Love at First Sight and Consequences" şi "My Killer Neighbour".

În spatele camerei de filmat, actorul s-a luptat mult timp cu demonii săi. În memoriile sale publicate anul trecut, el a mărturisit că a fost supus la 65 de şedinţe de dezintoxicare, cheltuind peste nouă milioane de dolari în acest proces.

De asemenea, a suferit mai multe intervenţii chirurgicale legate de problemele sale de dependenţă de droguri, inclusiv o operaţie de şapte ore la colon în 2018, ajungând să spună odată: "Ar trebui să fiu mort".

Într-o recentă apariţie televizată, actorul a surprins publicul recunoscând că a suferit de anxietate severă "în fiecare noapte" în timp ce filma "Friends".

Potrivit TMZ, la locul decesului actorului, sâmbătă, nu au fost găsite droguri. Antidepresive şi medicamente împotriva anxietăţii au fost găsite în locuinţa sa.

Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Marcel Ciolacu, după ce a scos Buzăul din Moldova: ”Sunt român, mama era din Tecuci...”
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a revenit cu precizări după ce a declarat că ”Buzăul nu e în Moldova”. Afirmația a fost făcută în legătură cu autostrada care va lega Moldova de...
Reacția Kremlinului după ce președintele Poloniei a declarat că e dispus să găzduiască arme nucleare pe teritoriul țării
Reacția Kremlinului după ce președintele Poloniei a declarat că e dispus să găzduiască arme nucleare pe teritoriul țării
Kremlinul a afirmat luni că Rusia va lua măsuri pentru a-şi "garanta" securitatea, dacă Polonia va găzdui arme nucleare pe teritoriul său, informează AFP. "Militarii vor analiza bine...
#Friends, #actori, #reactie, #matthew perry , #stiri externe