Ziare.com

Mihaela Geoana, realeasa in functia de presedinte al Crucii Rosii Romane

Vineri, 29 Aprilie 2011, ora 21:21

   

Mihaela Geoana, realeasa in functia de presedinte al Crucii Rosii Romane
Mihaela Geoana a fost realeasa, vineri, cu majoritate de voturi, pentru un nou mandat in functia de presedinte al Societatii Nationale de Cruce Rosie Romana, in urma votului Adunarii Generale.

Ea a fost realeasa cu 112 de voturi pentru, patru voturi fiind anulate, dintr-un total de 116 voturi.

Mihaela Geoana a fost singurul candidat pentru functia de presedinte al Crucii Rosii Romana. Doctorul Sorin Oprescu, care se inscrisese anterior pentru a candida la aceasta functie, si-a retras candidatura.

"Alegerea mea pentru un nou mandat de presedinte al CRR reprezinta un semn de apreciere a rezultatelor activitatii mele din cei patru ani de mandat, de incredere acordata de membrii Societatii Nationale de Cruce Rosie. Avand in vedere perioada de criza sociala si economica, trebuie sa incercam sa facem mai mult pentru a ajuta semenii nostri aflati in dificultate.

Totodata, trebuie sa intarim capacitatea de a interveni la dezastre si de a intensifica de asemenea, campania de informare si educare a populatiei", a declarat Mihaeala Geoana, dupa anuntarea rezultatelor votului.

Ea a adaugat ca anul 2011 este Anul European al Voluntariatului si, din acest motiv, Crucea Rosie trebuie sa intareasca reteaua de voluntari a societatii nationale.

"La 135 de ani, Crucea Rosie Romana isi pastreaza intreaga vitalitate, tinerete, sens al misiunii umanitare si unicitate in spectrul civic romanesc. Pentru mine este o onoare sa fiu parte a voluntarilor Crucii Rosii Romane", a mai spus Mihaela Geoana.

Sursa: AGERPRES

Articol citit de 1266 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
7 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

draga doamna

acum multi ani ne-am calcat pe bombeuri pacilea pa la parterul fostului WTC si sincer eram sceptic cu ce venea de unde veneam si eu (am o parere negativa despre de unde vin ca de aia am plecat) dar va felicit sincer pt alegere si va doresc bune realizari si sanatate si sa nu fie prea multa nevoie de crucea rosie.

 

 

Nu e prea departe ziua cind veti apela la Crucea Rosie, pentru ca nu vad cine-i v-a mai primi pe portocalii prin spitale!

Cu 116 voturi, sinteti PA! Nici ciini nu vor sa va manince.

 

 

Mircea, dragostea mea

Am invins!!!


Pe cine?

 

 

da..da...

ca la comunisti 116 voturi 112 pentru,4 cu motive care mai de care....traiasca crucea rosie comunista...

 

 

@gelu-rebelu

- crucea rosie !!!

 

 

De a avut majoritatea voturilor, si a fost realeasa, Mihaele Geoana este o profesionisra la locul potrivit. Dar ce te faci cu Boc si Basescu care alearga sa vada cine ii va face pantofii lui Vintu?

.

 

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor