Directorul Hexi Pharma a recunoscut ca dezinfectantii erau diluati - ce rol avea Dan Condrea

Sambata, 28 Mai 2016, ora 08:09
28832 citiri
Directorul Hexi Pharma a recunoscut ca dezinfectantii erau diluati - ce rol avea Dan Condrea
Foto: B1 Tv

Flori Dinu, directorul Hexi Pharma, a recunoscut, dupa ce a fost retinuta de procurorii Parchetului General, ca stia ca dezinfectantii care au fost trimisi spitalelor sunt diluati.

Potrivit Digi 24, Flori Dinu a spus, in fata procurorilor, ca aceasta diluare ar fi fost impusa chiar de catre Dan Condrea, printr-o reteta de productie.

De altfel, directorul Hexi Pharma a mai declarat ca Dan Condrea era singurul care se ocupa de fabrica si ca nimeni nu avea acces acolo.

Astfel, Condrea era singurul care stia cum merge procesul de productie si se ocupa de procesul de livrare a produselor si de contacte.

Declaratiile au fost facute, vineri seara, dupa care procurorii au decis retinerea directorului Hexi Pharma, Flori Dinu.

Directorul Hexi Pharma a fost audiat in calitate de suspect in cazul dezinfectantilor diluati din spitale si este prima persoana retinuta in acest dosar.

Procurorii au acuzat-o pe Flori Dinu de infractiunea de zadarnicire a combaterii bolilor, dar si pentru 99 de infractiuni de inselaciune in forma continuata si alte 29 in forma simpla.

Vineri seara, Flori Dinu a fost dusa in Arestul Politiei Capitalei, urmand ca sambata procurorii sa ceara instantei arestarea ei preventiva pentru 30 de zile.

Detalii despre retinerea directorului Hexi Pharma, Flori Dinu.

Flori Dinu va fi dusa la Judecatoria Sectorului 5 cu propunere de arestare preventiva, informeaza news.ro. Procurorii de la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie (ICCJ) au stabilit ca Judecatoria Sectorului 5 este cea competenta material si teritorial sa judece propunerea de arestare preventiva a directorului general Hexi Pharma.

Flori Dinu va fi scoasa din Arestul Central al Politiei Capitalei in cursul dupa-amiezii de sambata si prezentata in fata completului de judecata.

Si chimistul de la Hexi Pharma a fost pus sub acuzare, iar procurorii au stabilit masura preventiva a controlului judiciar pe numele acestuia.

Numele companiei Hexi Pharma este implicat intr-un scandal privind dezinfectantii vanduti de aceasta firma si folositi in spitale, care au fost puternic diluati.

Vezi acuzatiile pe care le aduc procurorii in dosarul Hexi Pharma: Dezinfectanti diluati in peste 150 de spitale

La scurt timp dupa declansarea scandalului, patronul companiei, Dan Condrea, si-a pierdut viata intr-un accident rutier, ancheta asupra circumstantelor in care s-a produs accidentul nefiind inca finalizata.

Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Alianţa Dreapta Unită şi-a lansat vineri, 26 aprilie la Buzău, candidaţii pentru alegerile locale, vicepreşedintele USR Dan Barna formulând cu acest prilej o serie de critici la adresa...
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Firea nu mai vrea sa audă de scandalul azilelor groazei: "Nu am de ce să plătesc eu ceva ce nu am greşit"
Gabriela Firea, candidatul PSD pentru Primăria Generală a Capitalei, reafirmă că nu are nicio vină în scandalul azilurilor, care a devenit anchetă penală. „Nu am de ce să plătesc eu...
#Flori Dinu ancheta Hexi Pharma, #Flori Dinu dezinfectanti diluati, #Flori Dinu retinuta , #ancheta