Horoscop 2013 - Leu

Marti, 25 Decembrie 2012, ora 19:29
7799 citiri
Horoscop 2013 - Leu
Foto: Ziare.com

Esti o persoana influenta si de incredere pentru cei din jur si tot ceea ce le spui le poate schimba viata. Fii foarte atent atunci cand vrei sa sfatuiesti pe cineva, pentru ca gestul tau l-ar putea afecta mai mult decat te-ai putea gandi. In aceste conditii, trebuie sa fii extrem de constient de puterea de convingere pe care o ai asupra celorlalti, dar sa nu profiti de ea.

Din punctul de vedere al familiei, 2013 o sa fie favorabil pentru ceea ce se intampla acasa, unde va fi multa pace si o atmosfera pentru care multi te vor invidia. Daca anul ce tocmai se incheie ai avut parte de cateva discutii neplacute cu unele rude, acum totul se va rezolva.

Zodiac Leu

Si mai bine iti va fi pe plan sentimental. Cu exceptia unor mici faze, anul acesta o sa ai parte de o mare satisfactie in privinta iubirii. O sa calatoresti foarte mult in comparatie cu anii trecuti si o sa fii insotit de partenerul de viata, ceea ce va lega si mai mult relatia. Deplasarile pot fi si in afara tarii.

Cei care au copii anul acesta vor lua cateva decizii importante pentru mostenitorii lor. Hotarari ce ii vor ajuta extrem de mult peste cativa ani. Se poate pune in discutie deschiderea unui cont pe numele copiilor, dar de care acestia sa beneficieze doar atunci cand vor avea maturitatea necesara, adica dupa majorat.

Un apropiat o sa aiba parte de o mare reusita si timp de cateva saptamani o sa-i fii alaturi, lasand deoparte tot ce tine de tine. Vei fi mai emotionat decat el/ea, insa tot ceea ce faci o sa iti dea o mare satisfactie din punct de vedere moral.

Horoscop: Cum sa cuceresti barbatul LEU

Profesional vorbind, 2013 iti aduce ceva unic in afaceri sau cariera. Este posibila o extindere a business-ului sau o promovare la locul de munca. Ti se ofera multe sanse de a incepe proiecte mai pentru sufletul tau, ai de partea ta oameni cu functii inalte, ce te vor ajuta extrem de mult.

Sa nu crezi ca nu o sa intampini obstacole, insa vei gasi metoda ideala pentru a crea un echilibru. In plus, nu te vei lasa pus la pamant de oamenii care vor sa faca rau doar din plictiseala. Asta nu inseamna ca nu o sa te enerveze, insa vei sti cum sa treci peste. Trebuie sa fii stapan pe situatie si sa-ti alegi cuvintele potrivite. In plus, nu lasa nervii sa vorbeasca in locul tau.

Horoscop: Cum sa cuceresti femeia LEU

Si cu finantele o sa stai mai bine decat in anul 2012. Poate fi vorba despre comisioane, marire de salariu sau reusesti sa pui ceva deoparte, iar suma aceasta te va ajuta la nevoie. Si ceilalti membri ai familiei vor da dovada de responsabilitate si nu vor cheltui fara sens, ceea ce inseamna ca si ei isi vor aduce aportul la demersul tau.

Ceva mai multa atentie la sanatate pentru ca, fie ca vrei sa slabesti, fie ca vrei sa te ingrasi, faci excese ce pot lasa urme asupra organismului tau.

Horoscop: Ce uraste LEUL si de ce te enerveaza

In cea de-a doua parte a anului, se va intampla ceva ce te va face sa te simti foarte linistit din punct de vedere sufletesc. Este vorba despre lucrul care iti crea insomnii de mai multa vreme. O sa poti rasufla linisit si sa iti focalizezi atentia asupra unor lucruri mult mai importante.

Intra maine pe Ziare.com pentru a citi horoscopul urmatoarei zodii

Horoscop realizat de Zaza

Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Clotilde Armand ironizează PSD-ul după ce i-a cerut demisia: "Mai stau, să vă scot din minţi că nu mai puteţi fura"
Trimisă în judecată pentru folosirea funcţiei pentru favorizarea unor persoane, Clotilde Armand, primarărița Sectorului 1 a declarat răspicat că nu va demisiona, aşa cum i-au cerut...
#horoscop 2013 leu, #horoscop 2013, #horoscop anual 2013 , #horoscop 2013