Horoscopul saptamanii 24 - 30 septembrie 2018

Luni, 24 Septembrie 2018, ora 10:15
11702 citiri
Horoscopul saptamanii 24 - 30 septembrie 2018

Balanta

Noutati parteneriale de anvergura. Este un moment de exceptie in care poti face o curatenie drastica printre relatiile parteneriale, fie ca este vorba de cele personale, fie de cele profesionale.

Relatiile mai vechi se pot reconfigura, dar sunt sanse mari de a aparea altele mult mai interesante si profitabile. Ai posibilitatea de a dialoga eficient si de a pune la punct proiecte viabile alaturi de oameni de valoare. Important este sa-ti deschizi sufletul si mintea la tot ce te inconjoara si sa accepti sfaturile celorlalti.

In perioada 27 - 29 septembrie se contureaza chestiuni financiare, de genul achitarii unor datorii vechi sau dialoguri pe teme financiare cu membrii familiei, partenerii sau cu institutiile financiare.

Prudenta si rabdare, pentru ca se pot isca situatii total imprevizibile si profund rascolitoare! Finalul saptamanii este favorabil activitatilor culturale si educative.

Scorpion

La serviciu se anunta o noua etapa, cu activitati interesante si oameni dornici sa-ti fie alaturi in munca pe care o desfasori. Apar influxuri deosebite in sectorul muncii, deschizandu-ti oportunitati de a-ti gasi un nou loc de munca sau de a incepe lucrul la un proiect interesant si profitabil.

Bine ar fi sa-ti dozezi elanul si eforturile, pentru ca sanatatea va avea de suferit in special pe segementele capului. Nu se recomanda consultatii, analize medicale si interventii chirurgicale in perioada 24 - 26 septembrie.

Rezerva-ti momente pentru plimbari in aer liber, meditatii in locuri sfinte si odihna. Relatiile parteneriale sunt dinamice si foarte rapid se pot reconfigura in totalitate.

Unele relatii se pot rupe brusc, fara explicatii logice. Fii precaut, evita critica excesiva si asculta-i mai mult pe ceilalti. Chestiuni financiare importante.

Sagetator

Relatiile sentimentale si cele cu copiii capata influxuri astrale noi inca de la inceputul saptamanii. Se poate infiripa o iubire, poti concepe un copil sau macar tot ce tine de sfera iubirii si a placerilor fizice va fi accentuat.

Pe de alta parte, starea de bine pe care o vei simti in aceste zile anunta schimbari importante vizavi de relationarea cu cei dragi. Sunt momente bune pentru a te ocupa de un hobby, ce iti va aduce cu trecerea timpului atat beneficii sufletesti, cat si materiale.

Multa forfota in segmental muncii. Sarcini de lucru noi, unele spectaculoase, altele bulversante. Evita relatiile frivole sau cele cu persoane putin cunoscute.

Revin in atentie conflicte vechi ramase nesolutionate. De retinut ca in aparenta relatiile colegiale sunt bune, iar munca pare ca se defasoara usor, dar exista dusmani ascunsi destul de puternici. Pot izbucni usor rivalitati.

Capricorn

Inceputul saptamanii iti aduce in atentie treburile gospodaresti si relatiile familiale. Sunt zile bune pentru curatenii generale, reparatii de anvergura sau reamenajari interioare planuite mai demult.

Se poate pune problema achizitionarii unei locuinte noi, a unui teren sau a negocierilor profitabile in acest sens. Demersurile legate de spatiul locativ si patrimoniul familial iti vor fi sustinute. Relatiile cu membrii familiei vor fi la ordinea zilei, se pot lamuri si pune la punct diverse chestiuni ce privesc casa si rudele.

Totusi, fii prudent si nu incerca sa fortezi nota in a face mai mult decat poti sau decat este nevoie pentru cei dragi.

In plan amoros se contureaza situatii inedite, turnuri spectaculoase de situatie si discutii neobisnuite ori cu persoana iubita ori cu copiii. Se recomanda prudenta, calm, rabdare! La sfarsitul saptamanii este nevoie sa te ocupi de treburi de rutina.

Varsator

Relatiile cu neamurile si prietenii apropiati vor cunoaste schimbari majore. Este un moment bun de a-ti redefini modul de relationare cu acestia si de a te apropia de alti oameni care pana acum stateau in fundalul vietii tale cotidiene.

Totusi, fii foarte prudent, pentru ca factorul necunoscut iti poate crea neplaceri. Cei care sunt implicati in diverse forme de instruire personala sau profesionala vor incepe o etapa noua de studiu sau vor finaliza un curs deja parcurs. Gandirea si comunicarea sunt la cote inalte.

Calatoriile pe distante scurte, realizate in scopuri diverse, sunt o alta tema sugerata de astre.

Acasa, in familie, se contureaza situatii deosebite, discutii aprinse, dar si treburi gospodaresti ce trebuie rezolvate rapid. Prudenta, rabdare, toleranta!

Pe de alta parte, persoana iubita sau copiii te vor solicita din plin. Hobby-uri si aventuri la finalul saptamanii.

Pesti

Capitolul financiar va cunoaste o noua etapa, in care s-ar putea sa obtii venituri dintr-un alt loc de munca. Sunt sanse de imbunatatire financiara, insa este nevoie de rabdare. Poti primi cadouri si recompense neasteptate, care iti vor incanta sufletul si de care te vei folosi multa vreme de acum incolo.

Tentatia cumparaturilor va fi la cote inalte, dar se recomanda prudenta, pentru ca norocul la bani fluctueaza. Relatiile cu persoanele din anturajul apropiat sunt surprinzatoare, deosebite si oricand pot lua turnuri nebanuite.

Fii prudent in vorbe si gesturi! Unele relatii se pot destrama fara rost. Mentalul este suprasolicitat si de aici sunt sanse sa obosesti sau chiar sa declansezi probleme de sanatate deosebite, punctate cu note ciudate. Odihneste-te acasa, alaturi de cei dragi.

Berbec

Tu esti vedeta Zodiacului, datorita energiei deosebite ce o primesti din astral. Este un moment de final si unul de inceput. Ai sanse bune de a te raporta altfel la tot ce te inconjoara.

Innoieste-ti garderoba, inscrie-te la un program de intretinere corporala si traseaza planuri personale si profesionale pe termen lung.

Starile tale de spirit sunt fluctuante, astfel ca este mai difcil sa te implici in actiuni comune cu altii. Cumva sunt zile bune numai pentru tine si treburile tale personale, de aceea, ar fi bine sa profiti din plin.

In perioada 27 - 29 septembrie se intrezaresc cheltuieli cotidiene, informatii referitoare la salarizarea locului de munca, dar si modificari in conditiile de lucru. Surprizele pot fi de proportii. Controleaza-ti reactiile si fii rabdator, calm, tolerant!

Totul se desfasoara spre binele tau suprem, chiar daca deocamdata nu intrezaresti acest bine. Intalniri si dialoguri cu persoanele din anturajul apropiat.

Taur

Saptamana aceasta se recomanda multa atentie la capitolul sanatate. Bine ar fi sa-ti iei cateva zile de vacanta sau macar sa incerci sa te ocupi de treburi usoare.

Sunt posibile stari interioare contradictorii, iar sanatatea intregului organism este vulnerabila. Nu sunt indicate consultatiile, analizele medicale si interventiile chirurgicale. Foloseste doar remedii naturiste, stai mai mult in aer liber si odihneste-te regulat.

Sunt zile bune pentru o reevaluare atenta a evenimentelor si oamenilor din viata ta. La o analiza atenta a proiectelor in care esti implicat alaturi de altii, vei constata ca este nevoie sa te retragi din unele activitati care nu te mai reprezinta sau care nu mai sunt profitabile.

Discutiile tainuite cu cineva drag si de incredere te ajuta sa-ti lamuresti multe si marunte. Cheltuieli cotidiene.

Gemeni

Evenimentele importante ale saptamanii roiesc in jurul prietenilor. Astfel, unele relatii se pot incheia definitv, dar se face loc pentru altele mult mai profitabile.

Pot aparea in viata ta oameni deosebiti, interesanti, alaturi de care sa desfasori activitati cu scopuri umanitare. Comunicarea va fi importanta. Discutiile cu cei apropiati vor fi frecvente, iar profitul de partea tuturor.

Este foarte probabil ca un protector important sa-ti dea sfaturi si solutii ingenioase la problemele cu care te confrunti actualmente in domeniul profesional. Totusi, sustinerea de la prieteni si protectori va dura aproximativ trei saptamani, de aceea, fii prudent si valorifica la maxim potentialul oferit de acestia.

In segmentul profesional, relatiile colegiale vor deveni destul de anoste, iar la serviciu apar sarcini de lucru noi. Dozeaza-ti eforturile, evita provocarile celorlalti si bazeaza-te doar pe tine.

Rac

Domeniul profesional este marcat de rasturnari de situatie. Se intrezareste inceperea unei etape noi in zona muncii, etapa ce iti poate aduce o imagine buna, dar si responsabilitati pe masura.

Relatiile cu sefii sunt bune si primesti din plin sustinerea acestor persoane. Dialogurile profesionale vor fi la ordinea zilei, iar ideile si sugestiile tale vor fi apreciate si puse in practica. Prudenta si discernamantul foloseste-le la maxim.

Prietenii te solicita din plin. Este bine sa retii cele discutate sau petrecute cu aceste persoane, deoarece undeva, candva se vor relua sub diverse forme, unele foarte neplacute. Este foarte bine ca in paralel cu indatoririle cotidiene sa-ti orientezi eforturile si catre proiecte legate de hobby-uri. Finalul saptamanii te imbie la odihna, relaxare, dieta, miscare in aer liber.

Leu

Inceputul saptamanii iti aduce evenimente deosebite in zona relatiilor cu strainatatea. Incepe o perioada in care iti poti imbogati bagajul de cunostinte cu informatii legate de cultura altor tari, prin dialoguri cu persoane aflate departe de granitele tarii sau tu la randul tau poti pleca intr-o calatorie.

Demersurile legate de calatorii in scop turistic, la studii sau la munca se remarca prin controverse, de aceea, fii prudent. Cei implicati in studii universitare ar putea avea de-a face cu examene si probe specifice la care aprecierile vor fi pe masura eforturilor depuse.

In plan profesional se ivesc pe neasteptate actiuni de anvergura, discutii importante cu sefi sau cu reprezentanti ai unor institutii. Insa va trebui sa gasesti un echilibru intre indatoririle socio-profesionale si cele familiale, intrucat membrii familiei pot riposta destul de vehement.

Fecioara

Capitolul financiar va intra intr-o noua etapa. Este vorba despre banii si bunurile altora, respectiv poti primi un cadou substantial sau o suma de bani consistenta cand te astepti mai putin sau de la cine nici cu gandul nu gandesti.

Practic se deschid oportunitati de castig, posibilitati de a investi sau de a te asocia in afaceri. Fii prudent, verifica atent bugetul de venituri si cheltuieli si nu te hazarda.

Ca din senin apar idei financiare bune si succes in demersurile legate de investitii sau mosteniri. Pe de alta parte, se vor contura demersuri necesare unor calatorii sau pentru abordarea unor studii. Totusi, factorul surpriza este prezent si in orice moment poate rasturna totul. Intalniri si dialoguri cu personae erudite, participare la seminarii, conferinta, la evenimente cu multa lume.

PSD, după trimiterea lui Clotilde Armand în judecată: ”Nicuşor Dan să aleagă dacă merge cu penalii în campanie”
PSD, după trimiterea lui Clotilde Armand în judecată: ”Nicuşor Dan să aleagă dacă merge cu penalii în campanie”
Social-democraţii consideră că, după trimiterea în judecată a inculpatei Clotilde Armand, candidatul pentru Primăria Generală Nicuşor Dan are obligaţia morală să îşi clarifice...
Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Dan Barna acuză: Ciolacu, Ciucă și Iohannis vor "să le spună românilor că nu mai au speranţă"
Alianţa Dreapta Unită şi-a lansat vineri, 26 aprilie la Buzău, candidaţii pentru alegerile locale, vicepreşedintele USR Dan Barna formulând cu acest prilej o serie de critici la adresa...
#horoscop saptamanal, #horoscop septembrie, #horoscop 2018 , #Horoscop 2018