Horoscop dragoste: 13-19 februarie 2012

Duminica, 12 Februarie 2012, ora 15:17
4101 citiri
Horoscop dragoste: 13-19 februarie 2012
Foto: Ziare.com

Varsator

O saptamana in care viata personala nu va suferi nicio schimbare. Nu se va intampla nimic notabil. Acum ca ai aflat asta, nu incerca sa fortezi norocul si sa faci ceva demn de luat in seama. Fa ceea ce faci de obicei.

Pesti

Aveai planuita o mica vacanta sau cel putin o vizita la unele rude din afara orasului tau, insa esti nevoit sa o amani. Motiv de bucurie pentru copii si partenerul de viata ca vor sta in acest timp cu tine. Fa bine si nu iti programa altceva in loc.

Berbec

Esti mult mai afectat decat alte rude de ceea ce se intampla familiei tale. Totusi, iei totul mult prea personal si din cauza asta nu prea o sa ai momente de liniste. Schimba-te si incearca sa nu mai pui totul la suflet pentru ca o sa ratezi momente dragute pentru ca te concentrezi asupra directiei gresite.

Taur

Ai luat o decizie nepotrivita si acum trebuie sa tragi din greu pentru a repara raul facut. Altadata sa iei in seama si parerile celor din jur pentru ca nu iti vor raul, cel putin cei din familie. Cel mai bine ar fi sa tineti o sedinta pentru a stabili ce urmeaza pus la punct.

Gemeni

Te-ai grabit si trebuie sa recunosti ca rezultatul nu este cel sperat. Stai linistit, ca totul se va rezolva mai repede decat crezi. Miercuri sau joi nu o sa mai fie nimic in neregula. Apoi te poti concentra asupra relatiei personale.

Rac

Visezi la cateva obiective greu de indeplinit. Cu toate acestea, partenerul de viata o sa depuna eforturi supraomenesti si va reusi sa te faca sa te simti mandru de el. Nici nu te gandesti la ceea ce urmeaza.

Leu

Asteptai o veste in legatura cu ceva ce este in desfasurare, insa nu credeai ca va veni mai repede de doua saptamani. Totusi, se intampla acum si esti luat prin surprindere. Te bucuri enorm ca totul se va termina mult mai devreme.

Fecioara

Esti foarte apropiat de familia ta, insa cineva face o prostie si te pune intr-o situatie cel putin penibila. Asta este. Nu ai cum sa iti alegi rudele. Trebuie sa strangi din dinti si sa mergi mai departe.

Balanta

Este adevarat ca partenerul de viata face o prostie si o sa va coste cam scump, insa aminteste-ti ca la inceput, v-ati jurat ca sunteti alaturi si la bine, dar si la greu. Acorda-i sprijinul de care are nevoie.

Scorpion

Ti s-a pus o intrebare si adevarul este ca nu e usor. Gandeste-te bine inainte de a spune "da" sau "nu", mai ales daca este vorba despre ceva ce include mai multe persoane. Eventual consulta-te si cu ei.

Sagetator

Vrei sa ai mereu ultimul cuvant, insa acum ti-ai cam gasit nasul. Nu este vorba despre ceva grav, chiar si acasa vrei sa fii ultimul care spune "noapte buna". Incearca sa te cenzurezi ca sa nu ajungi la cutite cu familia.

Capricorn

O sa fie foarte bine din punct de vedere al dragostei. Te uimeste un gest al partenerului de viata si te bucuri ca tot ceea ce ai facut pana acum nu a fost in zadar. Rezultatele sunt mai mult decat cele la care te asteptai.

Horoscop realizat de Zaza

Surpriză la o primărie din România. Doi soți candidează unul împotriva celuilalt: ”N-am crezut că poate să aibă atâta nebunie”
Surpriză la o primărie din România. Doi soți candidează unul împotriva celuilalt: ”N-am crezut că poate să aibă atâta nebunie”
O situație cu totul atipică a apărut în cursa electorală pentru primăria Gogoșu din Mehedinți. Actualul primar candidează pentru un nou mandat, însă are un rival la care nu se aștepta....
Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Aproape două treimi dintre români cred că țara noastră a îndeplinit toate criteriile pentru admiterea cu granițele terestre în Schengen. Ei sunt de părere că unele state europene...
#horoscop dragoste, #horoscop dragoste zodii, #horoscop dragoste februarie, #horoscop dragoste 2012 , #horoscop dragoste