Horoscop de calatorie - aprilie 2011

Luni, 11 Aprilie 2011, ora 13:52
2265 citiri
Horoscop de calatorie - aprilie 2011
Foto: Ziare.com

Berbec

Drumurile pe care le faci vor dura ceva mai mult decat era stabilit, deci nu strica sa-ti iei rezerve de timp inca de la plecare. Ba chiar si ceva rezerve de bani, pentru ca pot fi calatorii ceva mai scumpe decat de obicei, din cauza unor cheltuieli suplimentare.

Nu sunt prea multe calatorii peste hotare in program, dar cele care ar putea totusi sa apara contin o mare doza de neprevazut. Ori nu se desfasoara conform planului, ori se ivesc pe nepusa masa si, ca sa le poti onora, trebuie sa-ti dai peste cap tot programul.

Taur

Calatoriile in interes de serviciu se desfasoara perfect, de parca ar fi organizate foarte minutios pe zile si minute. Daca respecti intocmai aceasta planificare, totul va merge ca uns, fara sa apara situatii nedorite.

Daca aveai planificata o iesire in strainatate, ceva poate sa strice planurile si ori nu mai pleci deloc, ori se modifica toate peste noapte: destinatie, mijloc de deplasare, ziua plecarii etc. Trebuie sa acorzi atentie tuturor detaliilor legate de calatorie, ca sa nu ai surprize neplacute pe parcurs sau la destinatie.

Gemeni

Te cheama locurile copilariei, zona de bastina, localitatile de care te leaga amintiri frumoase, deci e posibil sa treci din nou prin aceste spatii emotionante. Iti incarci sufletul de impresii puternice, pentru ca iti dai seama ce mult ti-a lipsit peisajul de aici, frumusetea locului, ospitalitatea gazdelor. Posibil sa alegi ca destinatie de Paste o pensiune la tara sau te multumesti si cu un Paste in familie, poate la bunici.

Localitatile rurale au farmecul lor. Daca pleci peste hotare, te astepti la conditii de cazare de lux, unde sa ai parte de tot ce ai nevoie pentru un confort maxim si pui mare pret pe prima impresie.

Rac

Nu te astepta la prea multe ocazii de a pleca peste hotare, care nici nu aduc prea multe surprize placute, ci concentreaza-ti atentia si resursele mai ales spre zonele din imprejurimi, de pe teritoriul Romaniei. Poti ajunge pentru prima oara printr-o zona care iti place grozav, incat poate deveni de acum inainte destinatia ta preferata.

Calatoriile acestei luni contin o nota mai speciala, pentru ca te indrepti spre destinatii noi, care aduc un aer proaspat. Nu astepta sa ti se ofere pe tava sanse de calatorie, caci ele vin din proprie initiativa, asa ca decide-te incotro vrei sa pleci.

Leu

Ai ocazia de a calatori spre o destinatie cu totul deosebita, care iti inspira ca esti printre cei norocosi, pentru ca nu oricine are sansa de a trece pe aici. Ca e un oras celebru, ca e o institutie cu renume, ca e un hotel de cinci stele, te simti cu un cap deasupra tuturor datorita acestui loc special unde poposesti pentru cateva ore.

Calatoriile prin tara sunt pline de energie, dinamice, iti pun bine in valoare calitatile de lider de grup, iar simtul orientarii te scoate din orice impas. Daca ar fi sa pleci peste hotare, ai doua destinatii diferite si ori incerci sa le onorezi pe amandoua, ori le pui in balanta ca sa te opresti totusi asupra uneia din ele.

Fecioara

Nu esti multumit de calatoriile din tara, destinatia sau conditiile de transport te dezamagesc, pentru ca nu primesti ceea ce ai sperat. Te simti cam singur, oriunde te-ai afla, sau nu-ti gasesti locul nicaieri, ca atare aproape ca ai prefera sa ramai acasa.

Totusi, surpriza cea mai frumoasa poate veni de la cei dragi de peste hotare care te invita la ei sau te trezesti cu ei la usa. Iei legatura cu persoane din alte tari, care te rasfata cu gesturi de afectiune si de simpatie. Hotelul la care vei poposi te satisface, pentru ca esti primit cum se cuvine, incat vei recomanda si altora serviciilor lor.

Balanta

Ai mari rezerve daca ai ales bine detaliile legate de calatoria pe care ai vrea s-o faci pe teritoriul tarii si, daca vin si comentarii malitioase despre acel loc, esti influentat de vorbele rele si pleci la drum cu idei preconcepute. Daca pleci la o pensiune sau la munte la o cabana, ar fi bine sa nu citesti opiniile de pe forumuri si sa nu intrebi prea multa lume, pentru ca nu vei primi prea multe laude. S-ar putea sa gasesti altceva la destinatie, descoperind ca ai fost prost informat.

Daca pleci peste hotare, toate conditiile vor fi excelente, iar impresiile adunate vor fi la cote maxime, demne de a fi transmise cu entuziasm mai departe.

Scorpion

Calatoriile pe distante scurte contin ceva neprevazut, pentru ca se ivesc detalii in ultima clipa ce pot face calatoria mult mai interesanta. Fii pregatit sa cunosti modificari bruste pe parcursul deplasarii, pentru ca una ai stiut la plecare si alta descoperi la destinatie. Totusi, sunt calatorii placute, dinamice, pline de nou, care iti satisfac din plin dorinta de aventura.

E abia inceputul sezonului, caci ai ganduri mari pe mai departe! La strainatate poti deocamdata cel mult visa, pentru ca e doar perioada de pregatire a unor viitoare vacante. Deja visezi la clipa cand vei pleca si stabilesti trasee deocamdata in minte.

Sagetator

Desi nu prea ai multe ocazii de a pleca de acasa, totusi, singura calatorie care ar putea sa aiba loc luna aceasta este ori in interes de serviciu, pentru a te prezenta la o institutie de care depinde viitorul carierei tale (un examen in alta localitate, de exemplu), ori spre o locatie mai izolata, pentru ca nu ai chef de galagie. Preferi sa ramai acasa, de cele mai multe ori, si nu te deranjeaza linistea sau singuratatea, pentru ca e metoda optima de a-ti incarca bateriile.

Peste hotare, daca ar fi sa pleci, te indrepti mai ales spre o zona insorita unde vei petrece Pastele cu familia sau spre o localitate unde te asteapta alti membri ai familiei, stabiliti acolo.

Capricorn

Este o perioada cu multe ocazii bune de calatorie, multe din ele neprogramate. Pe parcursul deplasarilor pe distante scurte, vei avea impresia ca te insoteste peste tot norocul, deoarece te scoate din cele mai ciudate situatii. Intamplarile fericite, coincidentele stranii sau evenimentele unicat vor face aceste calatorii mult mai incitante, incat vei povesti cu aplomb toate ciudateniile prin care ai trecut.

Ar fi sanse si de calatorii peste hotare, dar nu pleci cu inima deschisa, de parca la capat nu te asteapta neaparat o vacanta sau motive de relaxare, ci niste situatii stresante, pe care trebuie sa le rezolvi.

Varsator

Profiti de ocaziile de a pleca de acasa, ba chiar ai mai multe destinatii in program, calatorii de placere, cu iz de vacanta, cu efect excelent asupra tonusului tau. Te distrezi de minune, pentru ca in toate aceste locatii esti inconjurat de persoane tinere, de copii, de amici simpatici si impreuna creati atmosfera perfecta de divertisment.

Poti face doua calatorii dus-intors pe parcursul lunii, ambele costa mult, dar merita fiecare banut! Daca pleci peste hotare, vei fi intr-o criza de timp continua. Probabil trebuie sa vizitezi mai multe locuri in timp foarte scurt si te simti mereu zorit de liderul de grup, ceea ce nu face calatoria tocmai placuta. Te infurii des din cauza multor aspecte care nu-ti convin.

Pesti

Insotesti la drum un prieten care trece prin momente dificile, deci daca ar fi sa pleci prin tara, luna aceasta, e doar pentru a-i face acestuia pe plac si a-i arata ca iti pasa de problemele sale. Ceva nu merge conform planurilor, fii pregatit pentru tot felul de surprize: vreme proasta, conditii proaste de cazare, companie tensionata, locuri saracacioase, si toate aceste detalii strica toata placerea calatoriei.

Doar peste hotare te poti astepta la evenimente vesele, dar sansele de a pleca spre alte tari sunt destul de mici si neprevazute. Daca e sa pleci in alta tara, sansa se iveste peste noapte, dar ca tot ce nu-i planificat inainte, poate iesi foarte bine!

Agentia Zodiac Travel

www.zodiac-travel.ro

www.acvaria.com

Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Cum se votează cu urna mobilă. BEC a stabilit regulile pentru alegeri
Biroul Electoral Central a stabilit, vineri, 26 aprilie, măsurile pentru exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale la alegerile din data de 9 iunie, menţionând, între altele,...
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Traian Băsescu, despre actuala clasă politică: ”Comparaţi-l pe Ciolacu, ca şi calibru, cu Năstase, pe nea Nicu, cu Stolojan sau Crin Antonescu”
Fostul preşedinte Traian Băsescu afirmă că liderii celor două mari partide din România, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, nu se pot compara ”ca şi calibru” cu unii dintre predecesorii...
#horoscop de calatorie aprilie, #horoscop de calarorie , #horoscop lunar