Horoscop: 10 septembrie 2015

Joi, 10 Septembrie 2015, ora 07:30
3683 citiri
Horoscop: 10 septembrie 2015
Foto: Ziare.com

Fecioara

Comentezi destul de mult astazi, pentru ca nu iti convine nimic din ceea ce se intampla in jurul tau. Esti foarte agitat si abia pe seara o sa te linistesti.

Balanta

Esti hotarat sa pui piciorul in prag si sa le demonstrezi celor din jur ca esti mult mai capabil decat au lasat ei sa se inteleaga. Trebuie sa fii foarte ambitios si sa nu renunti.

Scorpion

Ai stabilit de cateva zile cum o sa petreci urmatoarea perioada, asa ca interventiile rudelor nu sunt foarte bine venite si incerci sa eviti intalnirile cu ele.

Sagetator

Ajuti o persoana aflata la nevoie, desi de obicei nu te impresioneaza astfel de cazuri. Cei din jurul tau vor observa schimbarea si vor fi foarte curiosi sa afle ce a provocat-o.

Capricorn

Inchei niste chestiuni care te nelinisteau in ultima vreme. Scapi de un credit, o datorie sau inapoiezi niste bani unui amic de la care i-ai luat. Indiferent de situatie o sa te simti eliberat.

Varsator

Apare un conflict cu partenerul de viata. Ar fi indicat sa recunosti greseala daca vina iti apartine. Altfel o sa va contraziceti pana seara cand se anunta momente mai calme.

Pesti

Esti cam agitat si nu intelegi de ce pentru ca nu se anunta nimic spectaculos pentru aceasta zi. In trafic va fi putin mai greu, dar pana la urma ajungi cu bine la destinatie.

Berbec

Te asteapta un drum lung, asa ca nu te grabi. Respecta programul pentru a te asigura ca nu ajungi nici prea tarziu, nici prea devreme in locul respectiv.

Taur

Esti omul potrivit la momentul potrivit. Ajuti un prieten care o sa iti fie recunoscator. Gestul tau nu este unul iesit din comun, dar este facut exact atunci cand trebuie.

Gemeni

Faci ceva deosebit in incercarea ca sefii sa te observi. Ai grija, pentru ca un coleg ar putea interpreta gresit acest lucru si ai putea sa atragi antipatia unora de la birou.

Rac

Schimbarile de vreme iti cam dau planurile peste cap. Norocul tau este ca partenerul de viata are intotdeauna ceva de rezerva.

Leu

Esti lipsit de energie dimineata, dar la amiaza totul o sa se schimbe, iar pana seara o sa alergi incontinuu. Dar o sa rezolvi si multe lucruri.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Duminică, 28 aprilie. Zodia care va avea parte de o aventură
Horoscop zilnic. Duminică, 28 aprilie. Zodia care va avea parte de o aventură
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Vei avea de...
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 27 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 27 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec:...
#horoscop 10 septembrie, #horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2015 , #horoscop zilnic