Horoscop, 11 mai 2010

Marti, 11 Mai 2010, ora 10:15
2219 citiri
Horoscop, 11 mai 2010
Foto: Arhiva

Taur

Este o zi buna pentru reorganizarea finantelor. Ai ocazia sa primesti sfaturi pretioase de la specialisti in domeniu. Relatia cu colegii se va imbunatati, chiar daca sefii vor continua sa te laude numai pe tine. De asemenea, relatia cu persoana iubita este din ce in ce mai buna, pentru ca reusesti sa elimini problemele de comunicare.

Gemeni

Interesul pentru chestiunile sentimentale este peste nivelul obisnuit, entuziasmul va atinge limita superioara. Simti nevoia sa te stii iubit in mod absolut si neconditionat. Astazi esti mai efervescent decat de obicei si ai tendinta de a face totul foarte spectaculos.

Rac

Esti suficient de tenace si de plin de vointa incat sa schimbi cursul evenimentelor, in favoarea ta. Te axezi numai pe realizarea obiectivelor tale, astfel incat familia si deschiderea catre ceilalti trec pe planul secund. La inceputul zilei primesti oferta unei colaborari atat de avantajoase ca pur si simplu nu mai stai pe ganduri.

Leu

Activitatile de divertisment te tenteaza in mod special, mai ales ca acestea iti dau posibilitatea sa petreci mai mult timp in compania fiintei iubite. Relatia cu partenerul de viata va fi ceva mai agitata si nu este cazul sa te implici in discutii in contradictoriu. Familia iti aduce mari multumiri, o simti aproape de tine si te bucuri de incurajarea ei.

Fecioara

Dispui de multa tenacitate si putere de munca si vei face o buna impresie superiorilor ierarhici. O persoana cu functie te apreciaza si doreste sa iti sustina initiativele. Castigurile vor veni atat de la serviciu cat si din colaborari.

Balanta

Astazi intalnesti lume noua si ai ocazia sa-ti faci noi prieteni. Viata de familie este foarte animata datorita aparitiei unui musafiri care aduna toata familia in jurul sau. Daca doresti sa faci o schimbare de mai mare anvergura, ar fi bine sa te sfatuiesti cu cineva de incredere.

Scorpion

Azi faci rost de bani, dar atat de repede le faci de petrecanie. Te implici in prea multe activitati si de aceea esti mai putin eficient ca de obicei. In cazul in care doresti sa pleci intr-o calatorie, verifica-ti cu atentie mijlocul de transport. Nu te lasa intimidat de cei tacuti care pregatesc contra-atacul din umbra, pentru ca tot tu vei reusi sa-ti demonstrezi superioritatea si valoarea pana la urma.

Sagetator

La serviciu vei avea parte de tot felul de activitati marunte pe care insa, le vei rezolva din mers. Familia are nevoie de suportul tau. Profita de aceasta ocazie pentru a petrece mai mult timp alaturi de ei si de a te bucura de cateva clipe de liniste, departe de responsabilitatile profesionale.

Capricorn

Este un moment bun sa gasesti solutii pentru cateva probleme familiale. Esti mai mult decat fericit ca s-a reechilibrat balanta in favoarea ta si meriti din plin laude pentru ceea ce ai realizat. Unul din proiectele tale mai vechi ar putea fi puse in practica, mai ales ca prietenii vor fi dispusi sa-ti dea o mana de ajutor.

Varsator

In aceasta zi este solicitata partea ta practica, iar ceea ce nu se incadreaza in schema este dat frumos la o parte. Asisti la casatoria unor prieteni si se poate ca in acea societate sa-ti gasesti si tu jumatatea. Varsatorii vor reusi sa fie mai economi decat de obicei si sa puna deoparte pentru a-si oferi ceva la care visau demult.

Pesti

Senzualitatea si emotivitatea ta sunt ridicate astazi, ai un comportament exuberant si demonstrativ. Te asteapta o zi favorabila, relatia ta cu persoanele de sex opus se va imbunatati considerabil. Vor exista care iti vor face ochi dulci, dar nu trebuie sa crezi tot ce ti se spune.

Berbec

In aceasta perioada entuziasmul sentimental va atinge limita superioara si vei fi tentat sa te implici intr-o idila pe care vei dori sa o tii departe de ochii curiosilor. Se pare ca sefii sunt multumiti de felul in care iti faci treaba, motiv pentru care iti vor repartiza sarcini noi. Nu trebuie sa te deranjeze acest lucru, caci si castigurile vor fi pe masura.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
#horoscop zilnic, #horoscop 2010 , #horoscop zilnic