Horoscop: 16 iulie 2013

Marti, 16 Iulie 2013, ora 07:38
2632 citiri
Horoscop: 16 iulie 2013
Foto: Ziare.com

Rac

Marti o sa ai parte de o provocare de ordin personal. Ai ignorat rugamintile unui apropiat si acum a venit momentul sa dai socoteala.

Leu

Urmeaza o activitate importanta la locul de munca. Trebuie sa dai dovada de maturitate si sa fii responsabil. Daca o sa iti pastrezi calmul, reusita este garantata.

Fecioara

Este mult prea devreme ca sa iti dai seama daca proiectul tau are sanse de reusita, insa astrele sunt de partea ta, asa ca fii increzator. Nu ar strica sa fii ceva mai optimist.

Balanta

Nu pierde vremea astazi, deoarece pe seara se anunta multa treaba. Incearca sa ajungi cat mai repede acasa, altfel o sa te intinzi cu treaba pana dupa miezul noptii.

Scorpion

Simti ca cei de la locul de munca nu iti inteleg nemultumirea si asta te enerveaza si mai mult. Inainte sa te enervezi pe ei, analizeaza-ti propriile gesturi. Poate nu explici sau nu expui problema cum trebuie.

Sagetator

Nu incerca sa scapi de responsabilitati, pentru ca urmarile vor fi pe masura comportamentului tau. Daca faci totul conform programului, o sa termini ziua cu bine.

Capricorn

Pui piatra de temelie pentru ceva foarte important. Te temeai de acest moment si a venit. Contrar asteptarilor tale, o sa ai parte de un mare succes. Trebuie doar sa astepti.

Varsator

Reiei relatiile cu un prieten cu care nu ai vorbit de multa vreme. Realizati ca a fost vorba despre o neintelegere si lasati totul in urma.

Pesti

Te grabesti sa termini ceva pentru a ajunge in locul de intalnire cu partenerul de viata. Urmeaza sa faci ceva important pentru viata de cuplu.

Berbec

Sunt putini cei pe care nu ii doresti in jurul tau, insa astazi creste lista. Este vorba un coleg. Vrei sa comunici din ce in ce mai putin cu acesta.

Taur

Nivelul de energie este foarte ridicat. Cu aceasta atitudine si daca duci la bun sfarsit planul-surpriza pentru partenerul de viata, se anunta o zi pe cinste.

Gemeni

Nu este o zi tocmai buna acasa. Incearca sa stai cat mai mult la munca sau iesi cu prietenii. Este posibil sa urmeze o discutie neplacuta in familie.

Horoscop realizat de Zaza

Ti-a placut acest articol? Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Horoscop zilnic. Joi, 25 aprilie. Zodia care va câștiga niște bani
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Va trebui să...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic iulie, #horoscop zilnic iulie 2013, #horoscop zilnic 2013 , #horoscop zilnic