Horoscop 17 februarie 2012

Vineri, 17 Februarie 2012, ora 07:07
2964 citiri
Horoscop 17 februarie 2012
Foto: Ziare.com

Varsator

O zi deosebita la locul de munca. Ai cunoscut o persoana cu o mare experienta si incerci sa stai cat mai mult in compania sa pentru ca esti constient ca ai ce invata de la ea. Totusi, nu o sufoca pentru ca va refuza sa mai ia legatura cu tine.

Pesti

Nu te infuria. La prima ora o sa afli ceva ce iti va da toate planurile peste cap si tinzi sa abandonezi tot ceea ce ai facut pana acum. Nu lua totul chiar atat de serios si gandeste-te ca anularea deplasarii pe care o avea de facut poate fi un prilej de a sta mai mult cu familia.

Berbec

Mai multa atentie la rudele mai mici ca varsta. De ceva timp iti cer ajutorul, insa esti mult prea ocupat cu locul de munca si nu le dai importanta. O sa vina momentul in care o sa regreti, asa ca mai bine taie raul de la radacina.

Taur

I-ai cerut cuiva o favoare si te mira faptul ca a lasat totul pentru a te ajuta. Te simti atat de ciudat, incat il banuiesti de intentii ascunse si crezi ca urmareste ceva anume.

Gemeni

Nu exagera cu grija fata de partenerul de viata pentru ca in dorinta ta de a il proteja risti sa fii vazut ca un capcaun ce vrea tot timpul sa detina controlul. Fii mai calm in cadrul cuplului.

Rac

Incepe o perioada mai relaxata datorita influentei Soarelui asupra semnului tau zodiacal. Asteapta-te la rezultate cat mai bune. Este o perioada buna pentru afaceri.

Leu

Norocul este de partea ta. Ai primit unda verde pentru un proiect si te pui pe treaba imediat. O sa ignori pe oricine incearca sa iti atraga atentia.

Fecioara

Esti foarte agitat in ultima vreme. Nu te poti concentra asupra lucrurilor cu adevarat importante. Ti-ar prinde bine putina pauza pentru ca totul se naruie in jurul tau daca nu esti atent.

Balanta

Lipsa de comunicare intre tine si partenerul de viata se observa foarte clar acum. Nu va mai simtiti atat de bine unul in compania celuilalt si vreti sa stati mai mult cu prietenii. Trebuie facut urgent ceva pentru ca lucrurile sa nu se agraveze.

Scorpion

Te-ai obisnuit sa primesti imediat ceea ce ceri, iar acum, cand toti sunt ocupati si nu iti sunt la dispozitie, te enervezi. Te comporti ca un copil rasfatat si nu este cazul.

Sagetator

Ai lipsit de la un eveniment important pentru rudele partenerului de viata si ai facut o mare greseala. Ti-ai ales un moment foarte prost ca sa iei decizia de a nu te prezenta. Asteapta-te la consecinte cam neplacute.

Capricorn

Ai o dispozitie foarte buna si esti hotarat sa faci ceva remarcabil pentru partenerul de viata. Nici nu banuieste ceea ce urmeaza sa se intample.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Sâmbătă, 27 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 27 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec:...
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Horoscop zilnic. Vineri, 26 aprilie. Zodia care își va petrece seara în compania persoanei iubite
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Ești cam...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic zodii, #horoscop zilnic 2012, #horoscop zilnic februarie , #horoscop zilnic