Horoscop, 2 iunie 2010

Miercuri, 02 Iunie 2010, ora 07:20
2818 citiri
Horoscop, 2 iunie 2010
Foto: Arhiva

Gemeni

Partenerul de viata lasa totul balta si astazi se pune in slujba ta. O sa fie foarte atent la nevoile tale si o sa iti faca cateva surprize. Aceasta este o buna ocazie pentru a clarifica orice mica problema aparuta, pentru a nu lasa loc de interpretari. De asemenea, la locul de munca esti in centrul atentiei si impresionezi pana si cele mai carcotase persoane.

Rac

Ai o zi aglomerata. S-au trezit toti astazi sa isi ceara sa iesi in oras. Familia se simte neglijata, partenerul de viata vrea sa stea numai cu tine, iar prietenii cu care nu te-ai vazut de mult timp insista ca astazi sa stai cu ei. Ai grija la finante si nu te lasa ademenit de o investitie ce pare buna la inceput.

Leu

Este o zi in care o sa comunici mai mult cu cei din jur si acest lucru te va face sa ajungi si mai popular in cercul de cunoscuti. Proiectul care iti dadea batai de cap este pe sfarsit si laudele nu vor intarzia sa apara.

Fecioara

Astrele prevad o perioada mai agitata pentru fecioare, care vor trebui sa se calmeze si sa nu mai spuna ca nu vor reusi sa termine un proiect in conditiile in care nici macar nu stiu despre ce este vorba. Nu este cazul sa disperi si mai bine incearca sa fii mai responsabil si sa cobori cu picioarele pe pamant.

Balanta

Muncesti mult si simti ca nu ai niciun rezultat. Este doar o parere, mai ales ca proiectul tau este unul pe termen lung, asa ca nu ai cum sa vezi rezultatele la cateva zile dupa ce ai inceput. Trebuie sa ai multa rabdare si incredere in tine si o sa reusesti. De asemenea, este nevoie de multa munca.

Scorpion

Astazi o sa fii admirat si acest lucru iti da incredere in propria persoana. O anumita persoana din jurul tau se va intrece pe sine in privinta unei surprize pregatite pentru tine.

Sagetator

Chiar daca este inceput de luna tu te simti ca si cum aceasta s-ar termina si ai nevoie de o pauza. Ia-ti cateva zile libere si ocupate de sanatatea ta. Profita de aceasta mini vacanta si mergi cu partenerul de viata intr-un loc special pentru amandoi.

Capricorn

Fereste-te de speculatii financiare. Investitiile nu sunt pentru tine in aceste zile. Mai bine tine banii acasa decat in portofel, pentru a nu fi tentat sa cumperi ceva ce iti sare in ochi.

Varsator

Varsatorii se vor comporta astazi precum o femeie insarcinata, deoarece vor pofti la tot ceea ce consuma cei din jur. Partea buna este ca situatia financiara le permite sa isi satisfaca poftele, pentru ca dispun de o suma tocmai buna de cheltuit.

Pesti

Exista unele tensiuni intre tine si partenerul de viata pe baza situatiei financiare. Datorita faptului ca voi comunicati foarte bine, aceste discutii nu va vor afecta. Acest lucru va va apropia mai mult. Totusi ai grija la cheltuieli pentru ca partenerul are dreptate cand iti spune sa nu mai dai banii pe orice.

Berbec

Ai foarte mult de munca si acest lucru te face si mai agitat decat esti. Primesti o sarcina ce iti va da mari emotii pentru ca cererea vine de la o persoana cu o functie mare si incerci sa termini totul cu bine.

Taur

Toata lumea trage de tine sa ii ajuti cu cate ceva, insa nimeni nu te intreaba daca ai si tu treaba ta. Ii ajuti pana la un moment dat cand realizezi ca daca pierzi vremea cu ei nu vei mai avea timp pentru a termina proiectele tale si te hotarasti sa te ocupi de nevoile tale.

Horoscop realizat de Zaza

Horoscop zilnic. Duminică, 28 aprilie. Zodia care va avea parte de o aventură
Horoscop zilnic. Duminică, 28 aprilie. Zodia care va avea parte de o aventură
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec: Vei avea de...
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 27 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Horoscop zilnic. Sâmbătă, 27 aprilie. Zodia care va pleca într-o călătorie
Astrele au pregătit noi provocări pentru zodii, unele fiind mai norocoase, iar altele mai puțin. Toate previziunile despre dragoste, bani sau job, în horoscopul zilnic. Berbec:...
#horoscop zilnic, #horoscop zilnic 2010 , #horoscop zilnic
Comentarii